contact sitemap
 

Nieuws

Overstappen naar andere energieleverancier loont

16-10-2014
Wilt u ook besparen op gas en stroom? Denk dan aan de overstap naar een andere energieleverancier. De Stichting Huurdersorganisaties Ymere (SHY) en Ymere raden u de overstap naar WoonEnergie van harte aan. meer lezen »

OfficiŽle opening van de Pekmarkt

13-10-2014
Afgelopen zaterdag werd de Pekmarkt in Amsterdam-Noord officieel geopend door Saskia Groenewoud (lid van dagelijks bestuur stadsdeel Noord) en Ron Onverzaagt (regiomanager Ymere). De feestelijke opening was een groot succes. meer lezen »

Ymere Beste Leerbedrijf 2014

13-10-2014
Op 9 oktober maakte kennis- en adviescentrum Kenteq bekend dat Ymere zich komend jaar Beste Leerbedrijf in de Randstad mag noemen. meer lezen »

Gevelsteen terug aan Eerste Leliedwarsstraat

26-9-2014
De Vereniging Vrienden van Amsterdamse Gevelstenen en Ymere gaven op donderdag 25 september 2014 een stuk historie terug aan de Amsterdamse Jordaan. meer lezen »

Oplevering veel nieuwe en vernieuwde woningen in Oosterparkbuurt

24-9-2014
Vrijdag 26 september vieren bewoners en partners samen met Ymere de oplevering van veel renovatie- , onderhouds- en nieuwbouwprojecten in de Oosterparkbuurt in Amsterdam-Oost. In de Vrolikstraat en Derde Oosterparkstraat heeft Ymere de afgelopen jaren 90 panden en ongeveer 340 woningen vernieuwd. meer lezen »

Naar het nieuwsarchief »