contact sitemap
 

Nieuws

Wateroverlast? Mail ons!

28-7-2014
Overal in de regio is veel wateroverlast. Ymere is druk bezig om iedereen te helpen die last heeft van bijvoorbeeld lekkages en ondergelopen kelders. Het is nu druk aan de telefoon bij Ymere en bij veel van de bedrijven die voor ons werken om de overlast te bestrijden. Het lukt ons en onze klanten daardoor niet om de bedrijven te bereiken. Bel ons dus niet maar mail! meer lezen »

Ymere en Master City Developer sluiten overeenkomst

24-7-2014
Ymere en Master City Developer (MCD) hebben een overeenkomst gesloten om kennisuitwisseling van academische en praktische kennis te stimuleren. Ymere en MCD creŽren met dit partnerschap meerwaarde voor beide partijen: Ymere voor haar projecten, MCD voor de vernieuwing van haar onderwijs. meer lezen »

1 minuut stilte - nationale rouw

23-7-2014
Voor vandaag, woensdag 23 juli 2014, is door de regering een dag van nationale rouw afgekondigd. De eerste slachtoffers van de ramp met de MH17 komen vanmiddag per vliegtuig aan in Nederland. Om 16.00 uur wordt vervolgens een minuut stilte in acht genomen. Ymere sluit zich hierbij aan. meer lezen »

Presentatie Huis met een verhaal in de Hollandsche Schouwburg

10-7-2014
In de de Hollandsche Schouwburg aan de Plantage Middenlaan in Amsterdam-Oost is vanaf 7 juli de bijzondere presentatie Huis met een Verhaal te zien. De presentatie is het resultaat van een onderzoek dat basisscholieren uit de Transvaalbuurt naar de joodse geschiedenis van hun buurt hebben gedaan. meer lezen »

Ymere Service genomineerd beste leerbedrijf

8-7-2014
Het kennis en adviescentrum Kenteq heeft Ymere genomineerd voor de verkiezing Beste Leerbedrijf 2014 in de Randstad. Op 9 oktober wordt bekend gemaakt welk bedrijf de titel wint. Kort geleden profileerde Ymere Service zich voor de Kenteq-jury die langs kwam in Diemen. Om de kansen te vergroten, liet Ymere Service een korte film maken. meer lezen »

Naar het nieuwsarchief »