contact sitemap
 

Nieuws

BASTA-tafel biedt vooral jongeren Indische buurt hulp

19-9-2014
Woensdagmorgen vond in buurthuis de Meevaart de tweede BASTA-tafel plaats, georganiseerd door Ymere. Ditmaal werd voor vijf projecten een hulpvraag gepresenteerd aan directieleden en doeners uit het bedrijfsleven. De meeste projecten richten zich op het empoweren van jongeren. Ook deze keer werd ten minste de toezegging gedaan om voor deze doelgroep op zoek te gaan (naar stageplaatsen bijvoorbeeld). meer lezen »

Onderzoek naar vermeende belangenverstrengeling bij Ymere afgerond

18-9-2014
Uit onderzoek bij Ymere blijkt dat interne procedures niet in alle opzichten zorgvuldig zijn toegepast. Dat concludeert de directie van Ymere op basis van het onderzoek van Deloitte Forensic & Dispute Services, naar banden van de directeur Wonen en Leven en een manager Klant en Vastgoed met een leverancier van de corporatie. meer lezen »

Drie nominaties Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2014 voor Ymere

18-9-2014
De Boetzelaer in stadsdeel West, En blok stad aan de Marnixkade in stadsdeel Centrum en Kraaipan in stadsdeel Oost. Het publiek beslist. Stemmen kan nog tot en met 23 oktober via www.nieuwbouwprijs.nl. meer lezen »

Buren maken samen de buurt schoon

18-9-2014
Bewoners in de Nigellebuurt in Amsterdam-Noord zetten zich samen in voor de buurt. Om de paar weken komen ze bij elkaar om met zn allen de buurt schoon te maken. meer lezen »

Start bouw oostelijk deel Oostpoort

16-9-2014
Op dinsdag 16 september is de bouw gestart van het oostelijk deel van het nieuwe centrumgebied Oostpoort. Tussen de Polderweg, de Ringvaart en het Paradijsplein worden in deze eerste fase 23 eengezinswoningen en 72 sociale huurwoningen gebouwd. meer lezen »

Naar het nieuwsarchief »