contact sitemap
 

Nieuws

Spectaculaire boomverplanting Leeghwaterkwartier

31-10-2014
Donderdag 30 oktober heeft er een spectaculaire boomverplanting plaatsgevonden van twee monumentale bomen (platanen) van 25 meter hoog in Hoofddorp. Deze twee bomen stonden op de locatie waar de 140 woningen van de nieuwbouwlocatie Leeghwaterkwartier komen. Hiermee was de boomverplanting meteen de start bouw. meer lezen »

Voorbeeldblok Begoniastraat gekraakt

29-10-2014
Afgelopen zondag zijn 14 woningen van Ymere in de Begoniastraat in de Van der Pekbuurt in Amsterdam-Noord gekraakt. Het betreft een voorbeeldblok, waar een mogelijke aanpak voor vernieuwing van de woningen wordt uitgeprobeerd. meer lezen »

Bouw woontoren met huurappartementen op Amsterdam Science Park gestart

27-10-2014
Op donderdag 23 oktober heeft wethouder Laurens Ivens van de gemeente Amsterdam samen met het ontwikkelteam van KEA de bouw feestelijk gestart door middel van het storten van de eerste funderingsbalk. Ook Viviane Regout (directeur Investeren en Ontwikkelen van Ymere) was hierbij aanwezig. meer lezen »

Kraaipanschool winnaar Amsterdamse nieuwbouwprijs

24-10-2014
Vanmiddag is de Kraaipanschool uitgeroepen tot winnaar van de Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2014. Ymere heeft de prijs samen met bewoners, de architect en bouwer in ontvangst genomen. meer lezen »

Waterlandrun 2014

24-10-2014
Op zaterdag 1 november 2014 klinkt om 11:30 uur het startschot voor de Waterlandrun. Beginnende en gevorderde hardlopers kunnen meedoen aan de eerste editie van deze hardlooprun georganiseerd door de Waterlandpleinbuurt. De loop start op het Waterlandplein en gaat door het prachtige natuurgebied Waterland. meer lezen »

Naar het nieuwsarchief »