A A A

Reageren, bezichtigen en toewijzen bedrijfsruimte

Heeft u interesse in een bedrijfsruimte van Ymere? Op onze aanbodsite staan ruimtes die we op dit moment verhuren.

Reageren op een ruimte

Kijk op onze aanbodsite naar ons aanbod bedrijfsruimtes. Als u een geschikte ruimte ziet, kunt u direct een account aanmaken om te reageren. 

We nemen contact met u op om een afspraak te maken voor een bezichtiging. We nodigen u alleen of met een kleine groep uit voor de bezichtiging.

De bezichtiging

Bij de bezichtiging is altijd iemand van Ymere aanwezig. We lopen samen met u de ruimte door en bespreken uw vragen. 

Overname

Misschien wil de huurder die vertrekt wel spullen verkopen bijvoorbeeld gordijnen, vloerbedekking of kasten. U mag hier naar vragen bij de bezichtiging. Als u de ruimte krijgt, kunt u afspraken maken met elkaar. U bent niet verplicht om iets over te nemen of om geld te betalen. Wat u overneemt van een vorige huurder, moet u zelf onderhouden.

Reageren na de bezichtiging

Wilt u de ruimte gaan huren? Laat dat dan weten op onze aanbodsite, en upload de documenten die u moet inleveren. U krijgt een mail waarin staat welke documenten er nodig zijn.

Toewijzen

We controleren uw documenten en doen een kredietwaardigheidstoets. Zijn er meerdere kandidaat-huurders? Dan kijken we welke kandidaat het beste past bij de ruimte. Dit duurt ongeveer 2 weken.

Is alles in orde en mag u ruimte huren? Gefeliciteerd! U krijgt dan van ons een huuraanbieding. Wanneer de huuraanbieding is ondertekend, gaan we de huurovereenkomst voor u opstellen.

Huurovereenkomst tekenen

We maken een afspraak voor het tekenen van de huurovereenkomst. Van te voren moet u de 1e verhuurnota betalen. De 1e verhuurnota bestaat uit: waarborgsom (als u geen bankgarantie heeft), 1e maand huur en contractkosten. Lees meer bij onze Algemene voorwaarden bedrijfsruimtes.

Tijdens de afspraak lopen we samen de ruimte door en noteren we of alles netjes is opgeleverd. Dat noemen we een opname. Na afloop daarvan ondertekenen we met u de huurovereenkomst en krijgt u de sleutel.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op, maandag t/m vrijdag 8.30 - 17.00 uur

   WhatsApp: 06 13 22 12 20 
    Telefoon: 088 000 89 00