A A A

Trouwe klantenbonus

Huurt u al meer dan 9 jaar dezelfde sociale huurwoning bij Ymere en gaat u verhuizen naar een andere woning van Ymere? U kunt in aanmerking komen voor de Trouwe klantenbonus. Dat is eenmalig bedrag van 3 jaar lang korting op uw nieuwe huur of een eenmalige korting op uw koopsom.

Voor wie?

U kunt de Trouwe klantenbonus krijgen als u

  • nu al meer dan 9 jaar dezelfde zelfstandige sociale huurwoning huurt bij Ymere (of een van onze rechtsvoorgangers, bijvoorbeeld Woonmaatschappij, WVA of De Woningbouw)
  • verhuist naar een andere zelfstandige woning van Ymere. Dat mag een sociale huurwoning, vrije sector huurwoning of koopwoning tot maximaal € 245.000 zijn.
  • de afgelopen 2 jaar geen huurachterstand had of overlast veroorzaakt heeft
  • bij een huurwoning minstens € 40 meer huur gaat betalen

Berekening korting

Gaat u naar een andere huurwoning van Ymere dan krijgt u een eenmalig bedrag ter waarde van 3 jaar lang korting op uw huur. De totale korting is maximaal 18x het verschil tussen de netto huur van uw nieuwe woning en de netto huur van uw oude woning. U krijgt maximaal € 2.173.

Als u een woning koopt van Ymere dan krijgt u € 2.173 korting.

Moet u nog geld aan Ymere betalen? Dan verrekenen we dat met de korting op de huur of de koopsom. U krijgt het bedrag in een keer op uw rekening, bij de eindafrekening van uw oude woning.

Let op: heeft u een uitkering? Het kan zijn dat het bedrag van de korting van uw uitkering af gaat. U kunt dit navragen bij uw uitkeringsinstantie.

Deze korting geldt tot 1 juli 2020.

Aanvragen

Bij het opzeggen van uw oude huurwoning, hoort u of u in aanmerking komt voor de Trouwe klantenbonus. We verrekenen de bonus met uw eindafrekening. De eindafrekening krijgt u binnen 6 weken na de laatste dag van de huurovereenkomst.  

Let op: wilt u meer dan 1 verhuisregeling gebruiken, vraag dan aan ons of dit kan. U kunt een verhuisregeling niet combineren met stadsvernieuwingsurgentie of een sociaal plan.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op, maandag t/m vrijdag 8.30 - 17.00 uur

   WhatsApp: 06 13 22 12 20 
    Telefoon: 088 000 89 00

Snel naar:

Voordeelregelingen

Meer regelingen die kopen van Ymere interessanter maken.