A A A

VvE-beheer

Is Ymere eigenaar van andere woningen in uw complex? Dan komen we elkaar tegen in de Vereniging van Eigenaren (VvE). Ymere heeft ook een eigen organisatie voor VvE-beheer: Yver. Yver kan de beheerder zijn van uw VvE, maar dat hoeft niet.

Wat doet de VvE?

Een VvE is een vereniging waar alle eigenaren in een complex lid van zijn. De VvE is verantwoordelijk voor het onderhoud van gezamenlijke onderdelen van het gebouw, bijvoorbeeld het dak, de gevel, de cv-installatie of de lift. 

Tip: wilt u weten welke onderdelen van uw gebouw onder de VvE vallen? Dat staat in uw splitsingsakte en splitsingsregelement. 

De leden van de VvE sparen samen voor het onderhoud aan het gebouw. Vaak verzorgt een VvE-beheerder het onderhoud namens de eigenaren.

Ymere als lid van uw VvE

Als Ymere eigenaar is van andere woningen in uw complex, dan zijn we ook lid van de VvE. Ymere vertegenwoordigt in de VvE de huurders. Heeft u een vraag over Ymere als lid van uw VvE? U kunt ons mailen via klantenservice@ymere.nl of bel ons op 088 000 89 00.  

Yver VvE-beheer

Ymere heeft een eigen organisatie voor VvE-beheer: Yver. Meer informatie vindt u op yver-vvebeheer.nl. Is Ymere een van de eigenaren in de VvE? Dan kan Yver de VvE-beheerder zijn maar dit hoeft niet. Dit bepalen de eigenaren in de VvE samen.

Yver kan ook een VvE beheren van een complex waar Ymere geen woningen bezit

Meer informatie

Op de website van de Rijksoverheid vindt u meer uitleg over hoe een VvE werkt.

Hulp nodig?

   WhatsApp: 06 13 22 12 20
   Telefoon: 088 000 89 00
   E-mail: klantenservice@ymere.nl
   Open: maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur