A A A

Nobelhorst

het dorp

Nobelhorst

Het dorp van Almere

Nobelhorst in Almere Hout is een dorp in de stad. Hier ken je je buren, ontmoet je elkaar op straat en spelen de kinderen samen. Maar wat Nobelhorst uniek maakt in Nederland is dat dorp voor een groot deel ontstaat door eigen initiatieven van bewoners en ondernemers. Zoals bijvoorbeeld het opzetten van ondernemingen, diverse markten, de speeltuin enzovoorts.

Elke buurtje is anders

In het dorp Nobelhorst heeft elk buurtje zijn eigen karakter en de huizen zijn verschillend. Je woont hier vlakbij het bos en er is ook veel water in de buurt. En Nobelhorst groeit. Er komen meer huizen bij. Maar het knusse ons kent ons gevoel dat blijft in hèt dorp van Nederland.

gebouw
Melkfabriek-1-van-1[1]

huurhuizen

Sociale huurhuizen

Lijkt het je leuk om in Nobelhorst te komen wonen? In elk buurtje zijn er koophuizen, zelfbouwkavels en sociale huurhuizen. Dit zijn zowel appartementen als woonhuizen. De meeste sociale huurhuizen zijn voor woongroepen.

Huren in Nobelhorst

Op de website van Nobelhorst vind je meer informatie over hoe je ervoor in aanmerking kunt komen.

Nobelhorst.nl>>

Woongroepen

De huurders die al een woongroep zijn, huren een huis of een appartement. Daarnaast ontplooien ze samen een initiatief. Soms komt er in een bestaande woongroep een plek vrij. Meestal zoeken we huurders die samen een nieuwe woongroep gaan vormen en dat begint bij een advertentie op WoningNet.

Dus sta je ingeschreven op WoningNet en wil je ook weten of een woongroep wat voor jou is?

Hier lees je hoe het werkt>>