A A A

Studenten en jongeren

Ymere heeft verschillende woonmogelijkheden voor jongeren en studenten. 

Jongerenwoning

Speciaal voor jongeren tussen de 18 en 28 jaar verhuren wij jongerenwoningen. Je tekent dan een tijdelijke huurovereenkomst voor 5 jaar. We noemen dat ook wel een jongerencontract.

Let op: jongerenwoningen in Amsterdam verhuren we niet aan studenten die een voltijd dagopleiding volgen. Kijk bij ons aanbod studentenwoningen in Amsterdam.

Studentenwoning

Ymere heeft kamers en zelfstandige woonruimte voor voltijd studenten in:

Amsterdam

We hebben kamers en woningen in Amsterdam voor voltijd studenten en promovendi van een mbo, hbo of universiteit in Amsterdam, Amstelveen of Diemen.

Haarlem en Heemstede

In Haarlem en Heemstede is woonruimte beschikbaar voor voltijd studenten van een mbo, hbo of universiteit. Je hoeft niet in de regio te studeren.

Almere

In Almere is woonruimte beschikbaar voor voltijd studenten aan een mbo, hbo of universiteit. Je hoeft niet in Almere te studeren.

Tijdelijke woningen voor studenten

Je kunt ook tijdelijk een woning van ons huren die later wordt gesloopt of gerenoveerd. Je moet hiervoor voltijd studeren aan een universiteit of hogeschool in Amsterdam, Diemen, Amstelveen of Haarlem of voltijd stage lopen in Amsterdam.

Short stay for international students

We offer short stay furnished accommodation to international students or PhD researchers of the following educational institutes in Amsterdam: Universiteit van Amsterdam (UvA), Vrije Universiteit (VU), Hogeschool van Amsterdam (HvA) and Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK).

Hulp nodig?

   WhatsApp: 06 13 22 12 20
   Telefoon: 088 000 89 00
   E-mail: klantenservice@ymere.nl
   Open: maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur