A A A

Studentenwoningen

Ymere heeft verschillende woonmogelijkheden voor studenten in Almere, Amsterdam en de regio Zuid-Kennemerland (Haarlem en omgeving).

Tip: Schrijf je in als woningzoekende voor een sociale huurwoning. Zo spaar je alvast woonduur, zodat je meer kans maakt op een sociale huurwoning.

Studentenwoning

Ymere heeft kamers en zelfstandige woonruimte in:

Amsterdam

We hebben kamers en woningen in Amsterdam voor voltijd studenten en promovendi van een mbo, hbo of universiteit in Amsterdam, Amstelveen of Diemen.

Haarlem en Heemstede

In Haarlem en Heemstede is woonruimte beschikbaar voor voltijd studenten van een mbo, hbo of universiteit. Je hoeft niet in de regio te studeren.

Almere

In Almere is woonruimte beschikbaar voor voltijd studenten aan een mbo, hbo of universiteit. Je hoeft niet in Almere te studeren.

Tijdelijke woningen voor studenten

Je kunt ook tijdelijk een woning van ons huren die later wordt gesloopt of gerenoveerd. Je moet hiervoor voltijd studeren aan een universiteit of hogeschool in Amsterdam, Diemen, Amstelveen of Haarlem of voltijd stage lopen in Amsterdam.

Short stay for international students

We offer short stay furnished accommodation to international students or PhD researchers of the following educational institutes in Amsterdam: Universiteit van Amsterdam (UvA), Vrije Universiteit (VU), Hogeschool van Amsterdam (HvA) and Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK).

Hulp nodig?

   WhatsApp: 06 13 22 12 20
   Telefoon: 088 000 89 00
   E-mail: klantenservice@ymere.nl
   Open: maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur