A A A

Vrije sector huur

Zoekt u een vrije sector huurwoning? Bij Ymere krijgen sociale huurders voorrang op een woning in de vrije sector. Een deel van ons aanbod verhuren we met voorrang aan mensen met een middeninkomen.

Vrije sector huurwoningen hebben een huur vanaf € 710,68 (prijspeil 2018). Het gaat om de huurprijs op het moment van tekenen van de huurovereenkomst. Bij Ymere hebben de meeste vrije sector woningen een eerste huurprijs vanaf € 750.

Voor wie zijn vrije sector huurwoningen?

U kunt een vrije sector huurwoning huren met een jaarinkomen vanaf € 36.798 (prijspeil 2018). U moet minstens 48 keer de netto huur per maand, bruto per jaar verdienen.

We kijken hierbij naar uw bruto jaarloon, vakantiegeld en een 13e maand tellen ook mee. Lees meer over de Toewijzingseisen vrije sector huur.

Voorrang 

Huurders die een sociale huurwoning leeg achterlaten in de stadsregio Amsterdam krijgen voorrang op een vrije sector huurwoning. Een deel van ons aanbod verhuren we met voorrang aan mensen met een middeninkomen. Lees meer over Voorrang sociale huurders en middeninkomens.

Reageren en dan...

Om te reageren heeft u een account nodig op onze aanbodsite. U betaalt geen inschrijfkosten en er is geen wachtlijst zoals bij sociale huurwoningen. Lees meer over Reageren, bezichtigen en toewijzen vrije sector huurwoningen.

Hulp nodig?

   WhatsApp: 06 13 22 12 20
   Telefoon: 088 000 89 00
  Contactformulier
   Open: maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur
   Bezoektijden balie: maandag t/m donderdag 13.00-16.30 uur of in de ochtend op afspraak