A A A

Voorrang middeninkomens

Heeft u een middeninkomen (tussen € 36.166 en € 47.040, prijspeil 2017) dan kunt u voorrang krijgen op vrije sector huurwoningen.

Wij reserveren een deel van onze vrije sector huurwoningen voor huurders met een middeninkomen. Zodat mensen met een middeninkomen makkelijker een passende woning kunnen vinden. 

Voorrang op vrije sector huurwoningen

Met een middeninkomen krijgt u voorrang krijgen op vrije sector huurwoningen met een huur tussen € 710,68 en € 980 (prijspeil 2017) per maand.


De woningen waarop u voorrang krijgt met een middeninkomen herkent u aan de banner bij de woningadvertentie.

Hoe werkt het?

Als u een account maakt om te reageren op ons aanbod, vragen we u om uw inkomen. Is uw inkomen een middeninkomen (tussen € 36.166 en € 47.040)? Dan krijgt u automatisch voorrang op andere kandidaten. U heeft dan meer kans op een uitnodiging voor de bezichtiging. Ook heeft u meer kans dat u de woning krijgt aangeboden. 

Krijgt u de woning aangeboden? Dan controleren we uw inkomensgegevens aan de hand van de documenten die u moet inleveren om de woning te kunnen huren. Blijkt bij de controle van uw stukken dat u toch geen middeninkomen heeft? Dan gaat de woning naar een kandidaat die wel een middeninkomen heeft. 

Tip: snel reageren is belangrijk, want we nodigen de eerste kandidaten met een middeninkomen uit. Met onze e-mails met actueel aanbod bent u snel op de hoogte van nieuwe passende woningen.

Meer informatie

Heeft u vragen over de voorrang voor middeninkomens? Stuur dan een e-mail aan middeninkomens@ymere.nl.

Snel naar:

Voordeelregelingen

Meer regelingen die huren in de vrije sector interessanter maken.