A A A

Bedrijven en parkeren

Bedrijven en parkerenVeel van de informatie voor ‘Huurders en eigenaren’ geldt ook voor huurders van bedrijfsruimte, parkeerplaatsen en bergruimten. Hieronder vindt u de belangrijkste verschillen.

Bedrijven

  • Huurverhoging: uw huur wordt jaarlijks verhoogd op 1 juli volgens de afspraken die in uw contract staan. Zie ook Huurverhoging.
  • Nieuwe eigenaar voor uw bedrijf (indeplaatsstelling): gaat u uw bedrijf verkopen dan kunt u uw huurcontract op naam van de nieuwe eigenaar laten zetten. Vul hiervoor het formulier Indeplaatsstelling (pdf) in en lever de gevraagde documenten in. Lees de toelichting bij het formulier voor de voorwaarden.
  • Huur opzeggen. In uw contract staat hoe lang u de bedrijfsruimte minimaal moet huren en wat uw opzegtermijn is. Stuur een aangetekende brief naar: Ymere, Afdeling Bedrijfsruimte, Postbus 2412, 1000 CK Amsterdam. Zie ook Huur opzeggen.

Parkeerplaatsen

  • Huurverhoging: uw huur wordt jaarlijks verhoogd op 1 juli volgens de afspraken die in uw contract staan. Zie ook Huurverhoging.
  • Huur opzeggen. U kunt op elk moment opzeggen (dit hoeft dus niet het begin van de maand te zijn). Uw opzegtermijn is 1 maand. Om op te zeggen stuurt u ons een mail (parkeren@ymere.nl) of brief met de datum waarop u de parkeerplaats niet meer wilt huren. Wilt u zeker van uw zaak zijn? Een aangetekende brief is de veiligste route: Ymere, Afdeling Parkeren, Postbus 2412, 1000 CK Amsterdam. Zie ook Huur opzeggen.
  • Toegangsmiddelen zoals sleutels, druppels en pasjes. Als het toegangsmiddel van uw parkeerplaats kapot is, krijgt u van ons een nieuwe. Is het gestolen of kwijtgeraakt? Dan zijn de kosten van een nieuwe voor uw rekening. We hebben niet van elke parkeergarage toegangsmiddelen op voorraad. Houdt u dus rekening met een levertijd.
  • Voorbeeld algemene huurvoorwaarden parkeerplaats en garagebox (pdf)

Bergruimten

Sommige bergruimte wordt verhuurd door de afdeling Bedrijfsruimte en sommige door de afdeling Parkeren. Zie ook Huurverhoging en Huur opzeggen.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op, maandag t/m vrijdag 8.30 - 17.00 uur

   WhatsApp: 06 13 22 12 20 
    Telefoon: 088 000 89 00