A A A

Betere buurt

Icoon Betere buurtYmere werkt samen met bewoners aan betere buurten en wijken. Want u weet het beste waar uw buurt van opknapt.

Idee voor uw buurt

Heeft u een goed idee waar uw buurt van opknapt? Bel ons op 088 000 8900. Wie weet kunnen wij u helpen om uw idee uit te voeren.

Huismeesters en gebiedsbeheerders

Sommige buurten hebben een gebiedsbeheerder of een huismeester. Zij zorgen bijvoorbeeld dat graffiti verwijderd wordt en kunnen u adviseren bij overlast.

Gratis advies om energie te besparen

Met gratis advies en slimme tips van een energiecoach kunt u direct energie besparen. Dat scheelt geld en spaart het milieu. De energiecoach komt bij u thuis langs en bekijkt daar wat voor u werkt.

Meedenken met en over Ymere

U kunt meedenken met Ymere via het digitale klantenpanel en via bewonerscommissies, lokale huurdersorganisaties en de huurderskoepel SHY. U denkt dan mee over de woningen, de organisatie Ymere en over wat Ymere doet in uw buurt of wijk.

Gezocht: jongere huurders tot en met 35 jaar

Zelfbeheer: samen met uw buren het onderhoud zelf regelen

Heeft u interesse om meer te doen in uw buurt? U kunt samen met uw buren taken van Ymere overnemen. Bijvoorbeeld schoonmaak of tuinonderhoud. U bepaalt dan zelf hoe het moet gebeuren. Of u doet het ook echt zelf, samen met uw buren. Soms betaalt u dan ook minder servicekosten. Lees meer over Zelfbeheer.