A A A

Digitaal Huurderspanel

Icoon Betere buurtWat leuk dat u op deze pagina bent en dat u interesse heeft in ons Digitaal Huurderspanel. Huurt u een woning van Ymere? Dan horen we graag uw mening in ons panel.

3 redenen om lid te worden

  • Met uw wensen en meningen kunnen we betere producten en diensten voor u maken. Denk mee over uw woning en wijk. Na afloop van ieder onderzoek, laten we u weten wat we doen met de resultaten.
  • Meedoen is makkelijk: achter uw eigen computer, tablet of telefoon en op een tijdstip dat voor u uitkomt. U ontvangt ongeveer 4 keer per jaar een e-mail om mee te doen aan het onderzoek. U bepaalt zelf of u meedoet of niet.
  • Als dank voor uw deelname maakt u bij elk onderzoek kans op leuke prijzen.

Ja, ik wil me aanmelden als panellid!

Panellid mevrouw Tosseram over meedoen aan het panel

"Je mag best mopperen over dingen die niet goed gaan of wat je anders zou willen zien. Maar doe er dan wat mee! Als je de kans krijgt om je mening te geven, doe dat dan ook. Geen tijd hebben is geen goed excuus. Je mening geven via het panel is echt heel erg makkelijk."

Lees ook het interview met mevrouw Tosseram: Ze was een van de weinige panelleden uit Zwanenburg. Mevrouw Tosseram ondernam actie

Onderzoeken en resultaten

We hebben al veel bereik met het panel. Panelleden hebben meegedacht met onze huurdersvisie en de nieuwe ondernemingsstrategie. En we hebben de menukaart Zelfbeheer ontwikkeld: huurders kunnen meer invloed krijgen over zaken binnen hun woongebouw.

Uitkomsten onderzoeken

Privacy

De gegevens die u invult, gebruiken we alleen voor onderzoeksdoeleinden. We koppelen geen gegevens aan uw dossier, de resultaten worden anoniem verwerkt. Lees meer in onze privacyverklaring.

Hulp nodig?

   WhatsApp: 06 13 22 12 20
   Telefoon: 088 000 89 00
  Contactformulier
   Open: maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur
   Bezoektijden balie: maandag t/m donderdag 13.00-16.30 uur of in de ochtend op afspraak