A A A

Platform Y

Icoon Platform Y

Wat leuk dat je op onze website kijkt! Welkom bij Platform Y waar je met ons in gesprek kan over onderwerpen die jij belangrijk vindt. Platform Y is een netwerk van jonge huurders van 18 tot en met 35 jaar. Het is actief, resultaatgericht en informeel. Ook is alles vrijblijvend en vooral gezellig. 

Platform Y: meebouwen en inspireren

Platform Y is een club van enthousiaste jongeren die sinds begin 2018 gevraagd en ongevraagd Ymere adviseert over belangrijke onderwerpen zoals woonkwaliteit en dienstverlening. Één ding staat bij ons centraal: jouw mening telt en daar proberen wij alles voor te doen! We willen graag wonen bij Ymere beter maken, nu en in de toekomst. Vanuit wie we zijn, onze skills, dromen, ambities en wat ons inspireert. Ook willen we van ons laten horen, zodat Platform Y groeit!

Actief, informeel en vooral gezellig

We komen 6 x per jaar bij elkaar, om nieuwe ideeën te verzamelen en uit te werken. De bijeenkomsten zijn naast heel actief ook heel gezellig en informeel, je doet er veel nieuwe contacten op. Tijdens elk event is er ook een leuke borrel. Kom je ook naar de volgende borrel? Wij leren je graag beter kennen!

Sfeerimpressie

Onze eerste resultaten

  • Opdracht: meedenken over hoe huurders sneller online gegevens kunnen inzien en simpel zaken direct regelen, bijvoorbeeld een afspraak met een monteur of een betalingsregeling
  • Voorstel duurzaamheid: bewegingssensoren bij verlichting in fietsenstallingen en bergingen
  • Voorstel prettig wonen: plantenbakken voor de ingang van portieken plaatsen, zodat er geen fietsen worden gestald

Meedoen en meedenken?

Agenda Platform Y
WanneerWat gaan we doenWaar moet je zijn
Dinsdag 28 mei 
19:00 - 21:30 
Servicekosten

Wilde westen
Bos en Lommerplantsoen 1, Amsterdam

Donderdag 4 juli
19:00 - 21:30

Jaarlijkse Barbecue

Studio K
Timorplein 62, Amsterdam 

Dinsdag 24 september
19:00 - 21:30

Verbeter je comple

Wilde westen
Bos en Lommerplantsoen 1, Amsterdam

Donderdag 28 november
19:00 - 21:30
nog niet bekend

Studio K
Timorplein 62, Amsterdam 

Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via Facebook. Facebook niet jouw ding? Meld je dan aan via PlatformY@ymere.nl

Op de hoogte blijven

Doe en denk mee met Platform Y op Facebook. We houden je daar op de hoogte van alle events. Ook als je zin hebt om nu alvast iets te delen!

Wil je maandelijks de nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan via PlatformY@ymere.nl. Voor en na een event ontvang je van ons een update over wat er is besproken en wat je kunt verwachten bij het volgende event.

De laatste nieuwsbrief bekijken: Februari 2019 

Tip: liever vanuit thuis meedenken, of ouder dan 35? Kijk dan bij het Digitaal huurderspanel: voor jong en oud, digitaal helpen om de dienstverlening en producten van Ymere te verbeteren. Als dank voor je deelname maak je bij elk onderzoek kans op leuke prijzen!

Hulp nodig?

Neem contact met ons op, maandag t/m vrijdag 8.30 - 17.00 uur

   WhatsApp: 06 13 22 12 20 
    Telefoon: 088 000 89 00