A A A

Voordeelregelingen verhuizen

Icoon HuurovereenkomstYmere heeft speciale voordeelregelingen voor huurders die willen verhuizen naar een andere huur- of koopwoning. U kunt bijvoorbeeld voorrang krijgen, een bonus of een korting op de huur.

Let op: wilt u meer dan 1 voordeelregeling gebruiken, vraag dan van te voren of dit kan. U kunt een voordeelregeling niet combineren met stadsvernieuwingsurgentie of een sociaal plan.

Verhuizen naar een sociale huurwoning

Van Hoog naar Laag: als u 65+ bent, kunt u voorrang krijgen op bijvoorbeeld een benedenwoning.

Van Groot naar Beter: kleine huishoudens die groot wonen, kunnen een vergoeding krijgen als ze verhuizen naar een woning die beter bij de grootte van hun huishouden past.

Ouder worden en prettig wonen in Haarlem: als u 65+ bent en woont in een sociale huurwoning in Haarlem, kunt u voorrang krijgen op bijvoorbeeld een appartement zonder trap

Trouwe klantenbonus: korting op de huur of op de koopsom als u meer dan 9 jaar dezelfde sociale huurwoning bij Ymere huurt en gaat verhuizen naar een andere woning van Ymere.

Verhuizen naar een vrije sector huurwoning

Voorrang voor sociale huurders: huurders van een sociale huurwoning in de stadsregio Amsterdam krijgen voorrrang op een vrije sector huurwoning van Ymere.

Voorrang middeninkomens: voorrang op vrije sector huurwoningen als u een inkomen heeft tussen de € 36.798 en € 50.000 (prijspeil 2018).

Trouwe klantenbonus: korting op de huur of op de koopsom als u meer dan 9 jaar dezelfde sociale huurwoning bij Ymere huurt en gaat verhuizen naar een andere woning van Ymere

Hulp nodig?

   WhatsApp: 06 13 22 12 20
   Telefoon: 088 000 89 00
  Contactformulier
   Open: maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur
   Bezoektijden balie: maandag t/m donderdag 13.00-16.30 uur of in de ochtend op afspraak