A A A

Trouwe klantenbonus

Icoon Huurovereenkomst

Huurt u al meer dan 9 jaar dezelfde sociale huurwoning bij Ymere en gaat u verhuizen naar een andere woning van Ymere? U kunt in aanmerking komen voor de Trouwe klantenbonus. Dat is 3 jaar lang korting op uw nieuwe huur of een eenmalige korting op uw koopsom.

Voor wie?

U kunt de Trouwe klantenbonus krijgen als u

  • nu al meer dan 9 jaar dezelfde sociale huurwoning huurt bij Ymere (of een van onze rechtsvoorgangers, bijvoorbeeld Woonmaatschappij, WVA of De Woningbouw)
  • verhuist naar een andere woning van Ymere. Dat mag een sociale huurwoning, vrije sector huurwoning of koopwoning tot maximaal €245.000 zijn.
  • de afgelopen 2 jaar geen huurachterstand had of overlast veroorzaakt heeft
  • bij een huurwoning minstens € 40 meer huur gaat betalen

Berekening korting

Gaat u naar een huurwoning dan krijgt u de eerste drie jaar een korting op uw nieuwe huur. De totale korting is maximaal 18x het verschil tussen de netto huur van uw nieuwe woning en de netto huur van uw oude woning. U krijgt maximaal € 2.122.

Als u een woning koopt dan krijgt u maximaal € 2.129 korting.

Moet u nog geld aan Ymere moet betalen? Dan verrekenen we dat met de korting. U krijgt de korting bij de eindafrekening van uw oude woning.

Let op: heeft u een uitkering? Het kan zijn dat het bedrag van de korting van uw uitkering af gaat. U kunt dit navragen bij uw uitkeringsinstantie.

Deze korting geldt tot 1 juli 2018.

Aanvragen

Bij het tekenen van de huurovereenkomst van uw nieuwe woning geeft u bij de woonmakelaar aan dat u in aanmerking wilt komen voor de Trouwe klantenbonus. Bent u dit vergeten dan kunt u dit nog tot 3 maanden na de ingangsdatum van uw huurovereenkomst doen.

Gaat u naar een koopwoning van Ymere, dan vraagt u de bonus aan bij de woonmakelaar.

De Manager Woninggebied beslist of u de korting krijgt.

Let op: wilt u meer dan 1 voordeelregeling gebruiken, vraag dan aan ons of dit kan. U kunt een voordeelregeling niet combineren met stadsvernieuwingsurgentie of een sociaal plan.

Hulp nodig?

   WhatsApp: 06 13 22 12 20
   Telefoon: 088 000 89 00
  Contactformulier
   Open: maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur
   Bezoektijden balie: maandag t/m donderdag 13.00-16.30 uur of in de ochtend op afspraak