A A A

Trouwe klantenbonus

Icoon Huurovereenkomst

Huurt u al meer dan 9 jaar dezelfde sociale huurwoning bij Ymere en gaat u verhuizen naar een andere woning van Ymere? U kunt in aanmerking komen voor de Trouwe klantenbonus. Dat is een bedrag van 3 jaar lang korting op uw nieuwe huur of een eenmalige korting op uw koopsom.

Voor wie?

U kunt de Trouwe klantenbonus krijgen als u

  • nu al meer dan 9 jaar dezelfde zelfstandige sociale huurwoning huurt bij Ymere (of een van onze rechtsvoorgangers, bijvoorbeeld Woonmaatschappij, WVA of De Woningbouw)
  • verhuist naar een andere zelfstandige woning van Ymere. Dat mag een sociale huurwoning, vrije sector huurwoning of koopwoning tot maximaal € 245.000 zijn.
  • de afgelopen 2 jaar geen huurachterstand had of overlast veroorzaakt heeft
  • bij een huurwoning minstens € 40 meer huur gaat betalen

Berekening korting

Gaat u naar een andere huurwoning van Ymere dan krijgt u de eerste drie jaar een korting op uw nieuwe huur. De totale korting is maximaal 18x het verschil tussen de netto huur van uw nieuwe woning en de netto huur van uw oude woning. U krijgt maximaal € 2.147.

Als u een woning koopt van Ymere dan krijgt u € 2.147 korting.

Moet u nog geld aan Ymere betalen? Dan verrekenen we dat met de korting op de huur of de koopsom. U krijgt het bedrag in een keer op uw rekening, bij de eindafrekening van uw oude woning.

Let op: heeft u een uitkering? Het kan zijn dat het bedrag van de korting van uw uitkering af gaat. U kunt dit navragen bij uw uitkeringsinstantie.

Deze korting geldt tot 1 juli 2019.

Aanvragen

Bij het opzeggen van uw oude huurwoning, hoort u of u in aanmerking komt voor de Trouwe klantenbonus. We verrekenen de bonus met uw eindafrekening. De eindafrekening krijgt u binnen 6 weken na de laatste dag van de huurovereenkomst.  

Let op: wilt u meer dan 1 voordeelregeling gebruiken, vraag dan aan ons of dit kan. U kunt een voordeelregeling niet combineren met stadsvernieuwingsurgentie of een sociaal plan.

Hulp nodig?

   WhatsApp: 06 13 22 12 20
   Telefoon: 088 000 89 00
  Contactformulier
   Open: maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur
   Bezoektijden balie: maandag t/m donderdag 13.00-16.30 uur of in de ochtend op afspraak