A A A

Reparaties en onderhoud

Icoon Reparaties en onderhoudReparaties en onderhoud zijn nodig om prettig en veilig te blijven wonen. Maar wie doet en betaalt nou wat?

In het Overzicht van reparaties en veranderingen (OnderhoudsABC) leest u wie zorgt voor reparaties en onderhoud: u of Ymere. U vindt in het overzicht ook informatie over wat u zelf mag veranderen aan de woning en de tuin.

Spoed: bel 088 000 89 00

Heeft uw reparatie spoed? Bij spoed mag u ons ook buiten kantooruren bellen. Een reparatie heeft spoed bij bijvoorbeeld inbraakgevaar, ernstige lekkage of gevaar voor de bewoner(s).

Let op: een lekkage bij elektra, of een stopcontact of schakelaar die vonkt, rookt of verkleurt? Gaat de koolmonoxidemelder af of ruikt u gas? Dit is gevaarlijk, bel ons direct

Reparatie aanvragen

Ik wil een reparatie aanvragen

Koopwoning?

Meld uw Reparatieverzoek voor eigenaren

Uw afspraak

Als de reparateur langskomt dan moet iemand thuis zijn: u of iemand die namens u kan beslissen. De reparateur kan een medewerker van Ymere zijn of een medewerker van een bedrijf dat door Ymere ingehuurd is. Zorg ervoor dat de plek van de reparatie goed bereikbaar is, bijvoorbeeld door een kast of een kleed te verschuiven.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op, maandag t/m vrijdag 8.30 - 17.00 uur

   WhatsApp: 06 13 22 12 20 
    Telefoon: 088 000 89 00