A A A

Verbetering aanvragen bij Ymere

Icoon Reparaties en onderhoudYmere kan uw woning voor u verbeteren. We plaatsen dan bijvoorbeeld centrale verwarming of dubbel glas. U betaalt daarvoor een extra bedrag per maand in de huur.  

Bekijk wat we kunnen verbeteren voor u

Een vochtig en koud huis, en wilt u graag meer comfort? Of wilt u flink besparen op uw energierekening? Vaak gaan zorg voor het milieu en lekker wonen samen. Bijvoorbeeld bij dubbel glas of een centrale verwarming met een zuinige HR cv-ketel. Bekijk wat er in uw woning mogelijk is! 

Hoe werkt woningverbetering door Ymere?

  • Bekijk in onze webwinkel Y-store welke verbeteringen we in uw woning kunnen doen. Daar kiest u welke verbetering (of verbeteringen) u wilt laten doen.
  • U hoort van ons hoe we de verbetering gaan doen en wat u voor de verbetering extra gaat betalen per maand. U betaalt straks voor de verbetering met een huurverhoging. 
  • Gaat u akkoord met de huurverhoging en het plan? Wij geven een specialist van een ander bedrijf opdracht om de verbetering bij u te plaatsen. De specialist spreekt met u af wanneer hij aan de slag gaat. 
  • Daarna kunt u genieten van de verbetering. En is het tijd voor onderhoud of is er iets versleten? Ymere doet vaak het onderhoud of de reparatie voor u. 

Hulp nodig?

Neem contact met ons op, maandag t/m vrijdag 8.30 - 17.00 uur

   WhatsApp: 06 13 22 12 20 
    Telefoon: 088 000 89 00