A A A

Verbetering aanvragen bij Ymere

Icoon Reparaties en onderhoudYmere kan uw woning voor u verbeteren. We plaatsen dan bijvoorbeeld centrale verwarming of dubbel glas. U betaalt daarvoor een extra bedrag per maand in de huur.  

Bekijk wat we kunnen verbeteren voor u

Een vochtig en koud huis, en wilt u graag meer comfort? Of wilt u flink besparen op uw energierekening? Vaak gaan zorg voor het milieu en lekker wonen samen. Bijvoorbeeld bij dubbel glas of een centrale verwarming met een zuinige HR cv-ketel. Bekijk wat er in uw woning mogelijk is! 

Hoe werkt woningverbetering door Ymere?

  • Bekijk in onze webwinkel Y-store welke verbeteringen we in uw woning kunnen doen. Daar kiest u welke verbetering (of verbeteringen) u wilt laten doen.
  • U hoort van ons hoe we de verbetering gaan doen en wat u voor de verbetering extra gaat betalen per maand. U betaalt straks voor de verbetering met een huurverhoging. 
  • Gaat u akkoord met de huurverhoging en het plan? Wij geven een specialist van een ander bedrijf opdracht om de verbetering bij u te plaatsen. De specialist spreekt met u af wanneer hij aan de slag gaat. 
  • Daarna kunt u genieten van de verbetering. En is het tijd voor onderhoud of is er iets versleten? Ymere doet vaak het onderhoud of de reparatie voor u. 

Hulp nodig?

   WhatsApp: 06 13 22 12 20
   Telefoon: 088 000 89 00
  Contactformulier
   Open: maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur
   Bezoektijden balie: maandag t/m donderdag 13.00-16.30 uur of in de ochtend op afspraak