A A A

Nieuws

Geen vorige
1 2 3 van 14
Volgende
donderdag 17 oktober 2019

In Amsterdam Noord en Oost zijn nepslotenmakers aan het 'werk'. Komt er iemand van Ymere aan de deur met het verhaal dat uw sloten niet meer veilig zijn en deze gaat vervangen? Laat de ‘slotenmaker’ niet binnen en bel direct de politie. Dit is een babbeltruc!

Lees meer

dinsdag 8 oktober 2019

Door een technische storing zijn wij helaas telefonisch minder goed bereikbaar. U kunt voor het beantwoorden van uw vraag ook terecht op onze website. Onze excuses voor het ongemak.

Lees meer

dinsdag 10 september 2019
Open Monumentendag 2019: Plekken van plezier

In het weekend van 14 en 15 september vindt voor de 33e keer Open Monumentendag plaats. Door heel Nederland openen rijksmonumenten hun deuren voor nieuwsgierige bezoekers en er zijn allerlei activiteiten georganiseerd. Ymere doet dit jaar weer mee. Monumenten zijn belangrijke dragers in de buurt en leveren een bijdrage aan de kwaliteit van de woonomgeving. In Amsterdam is het Sieraad open voor publiek en in Haarlem kunt u aansluiten bij wandelingen langs de Heiligen huisjes. Komt u ook langs?

Lees meer

donderdag 5 september 2019
Nieuw onderzoek gestart voor het Digitaal Huurderspanel

Op 3 september is een nieuw onderzoek van het Digitaal Huurderspanel gestart. De SHY en Ymere zijn benieuwd hoe huurders denken over verschillende manieren van wonen met de buren.

Lees meer

dinsdag 23 juli 2019

In Amsterdam en de regio’s zijn nepklusjesmannen aan het ‘werk’. Ze zeggen dat ze door Feenstra zijn gestuurd. Belt iemand bij u aan met het verhaal dat hij van Feenstra verwarming is en vraagt om een contante betaling? Laat hem niet binnen en bel direct de politie. Dit is een babbeltruc!

Lees meer

woensdag 19 juni 2019

Wil je kans maken om sneller te verhuizen? En huur je een sociale woning bij Ymere, Rochdale of de Alliantie in de regio Amsterdam? Dan kun je meedoen aan een experiment van WoningNet.

Lees meer

dinsdag 4 juni 2019

Met de Woonswitch kunnen huurders van een sociale huurwoning zonder inschrijfduur eerder verhuizen naar een andere sociale huurwoning. De Woonswitch is een regeling voor huurders in Haarlem. We leggen u graag uit hoe de Woonswitch werkt.

Lees meer

dinsdag 4 juni 2019

Kent u iemand in uw omgeving die een woning zoekt, maar nog geen lange inschrijfduur heeft? Of wilt u misschien zelf verhuizen? Via loting maakt u sneller kans op een woning. Ymere verloot dit jaar een aantal sociale huurwoningen.

Lees meer

dinsdag 4 juni 2019

Eind april heeft u van ons de brief gekregen over de jaarlijkse huurverhoging, die ingaat per 1 juli. Wilt u bezwaar maken? Dat kan tot en met 30 juni. In dit artikel leggen we uit hoe u bezwaar kunt maken en waar u op moet letten.

Lees meer

dinsdag 4 juni 2019

Tot 1 juli 2019 kunnen huurders die in de regio Amsterdam en de Haarlemmermeer een woning zoeken hun woonduur nog omzetten naar inschrijfduur bij WoningNet Stadsregio Amsterdam. Daarna kan dat niet meer. Regelt u dit niet, dan zou dat erg zonde zijn. Hoe langer uw inschrijfduur, hoe groter namelijk de kans op een andere woning

Lees meer

dinsdag 4 juni 2019

In april ontving u een overzicht van al uw servicekosten, samen met de huurverhogingsbrief. Hierin stond ook of de servicekosten omhoog gaan. Later in het jaar krijgt u van ons ook nog een aparte afrekening van de servicekosten. Daarin staat of u moet bijbetalen of geld terug krijgt. Hoe zit dat nou eigenlijk?

Lees meer

maandag 3 juni 2019

Aan de noordoever van het IJ in Amsterdam ligt Overhoeks. In deze nieuwe wijk bouwt Ymere dit jaar 133 studio’s, allemaal sociale huur. Dat zijn appartementen die bestaan uit 1 kamer. U kunt tot uiterlijk maandag 10 juni 13.00 uur via WoningNet op deze nieuwe sociale huurwoningen reageren. We verwachten dat de studio’s voor het einde van dit jaar klaar zijn.

Lees meer

dinsdag 7 mei 2019

Hoe is het om van een grote dubbel bovenwoning te verhuizen naar een kleiner benedenhuis in Amsterdam? Sandra is begin 2019 verhuisd dankzij de Van Groot naar Beterregeling. “Toen ik dit huis zag, was ik meteen verliefd”. In de video en het verhaal vertelt ze waarom.

Lees meer

maandag 29 april 2019

AMSTERDAM – Ymere voert het nieuwbouw-tempo van sociale huurwoningen op. De ambitie is om de komende jaren circa 500 huurwoningen per jaar bij te bouwen. De woningcorporatie wil daarmee de beschikbaarheid van betaalbare huurwoningen in de Metropoolregio Amsterdam vergroten. Dat staat in het jaarverslag 2018 van Ymere. De corporatie is actief in Almere, Amsterdam, Haarlem, Haarlemmermeer, Weesp en Gooise Meren.

Lees meer

vrijdag 19 april 2019

Vanaf 18 april, start een nieuw onderzoek van het Digitaal Huurderspanel. De SHY en Ymere zijn benieuwd hoe huurders denken over de services van Ymere zoals het serviceabonnement en andere services.

Lees meer

maandag 8 april 2019

De Woonbond roept huurders op om te controleren of zij huurbevriezing of huurverlaging kunnen krijgen. Dit is afgesproken in het nieuw Sociaal Huurakkoord dat eind vorig jaar is gesloten tussen de Woonbond en Aedes. Heeft u op de website van de Woonbond gelezen dat u huurbevriezing kunt aanvragen? Bij ons kan dat dit jaar nog niet.

Lees meer

donderdag 21 maart 2019

Het consumentenprogramma Kassa besteedde zaterdag 16 maart 2019 aandacht aan cv-ketels van het merk AGPO Ferroli, die mogelijk tot brandgevaar zouden kunnen leiden. Over deze uitzending krijgen we vragen van onze huurders die willen weten of hun cv-ketel veilig is.

Lees meer

dinsdag 19 maart 2019

Vijftien gemeenten en de woningcorporaties in de regio’s Amstelland-Meerlanden, Amsterdam en Zaanstreek-Waterland denken na over een nieuwe verdeling van sociale huurwoningen (tot €720 per maand). Ymere doet hier ook aan mee. De mening van inwoners is één van de bouwstenen bij het maken van nieuw beleid over toewijzing, bijvoorbeeld wie krijgt voorrang.

Lees meer

dinsdag 5 maart 2019

Wij zijn op zoek naar energiecoaches in Almere. Vindt u het leuk om uw buurtbewoners advies te geven over energie besparen?

Lees meer

woensdag 27 februari 2019

We hebben ontdekt dat er nep-brieven uit naam van Ymere zijn verspreid. In de brieven werd gevraagd om een kopie van een paspoort, rijbewijs of ID-kaart per e-mail te sturen aan een nep-email-adres. Ymere vraagt u nooit om per e-mail een kopie op te sturen van een legitimatiebewijs.

Lees meer

Geen vorige
1 2 3 van 14
Volgende