A A A

Nieuws

Geen vorige
1 2 3 van 14
Volgende
vrijdag 19 april 2019

Vanaf 18 april, start een nieuw onderzoek van het Digitaal Huurderspanel. De SHY en Ymere zijn benieuwd hoe huurders denken over de services van Ymere zoals het serviceabonnement en andere services.

Lees meer

maandag 8 april 2019

De Woonbond roept huurders op om te controleren of zij huurbevriezing of huurverlaging kunnen krijgen. Dit is afgesproken in het nieuw Sociaal Huurakkoord dat eind vorig jaar is gesloten tussen de Woonbond en Aedes. Heeft u op de website van de Woonbond gelezen dat u huurbevriezing kunt aanvragen? Bij ons kan dat dit jaar nog niet.

Lees meer

donderdag 21 maart 2019

Het consumentenprogramma Kassa besteedde zaterdag 16 maart 2019 aandacht aan cv-ketels van het merk AGPO Ferroli, die mogelijk tot brandgevaar zouden kunnen leiden. Over deze uitzending krijgen we vragen van onze huurders die willen weten of hun cv-ketel veilig is.

Lees meer

dinsdag 19 maart 2019

Vijftien gemeenten en de woningcorporaties in de regio’s Amstelland-Meerlanden, Amsterdam en Zaanstreek-Waterland denken na over een nieuwe verdeling van sociale huurwoningen (tot €720 per maand). Ymere doet hier ook aan mee. De mening van inwoners is één van de bouwstenen bij het maken van nieuw beleid over toewijzing, bijvoorbeeld wie krijgt voorrang.

Lees meer

dinsdag 5 maart 2019

Wij zijn op zoek naar energiecoaches in Almere. Vindt u het leuk om uw buurtbewoners advies te geven over energie besparen?

Lees meer

woensdag 27 februari 2019

We hebben ontdekt dat er nep-brieven uit naam van Ymere zijn verspreid. In de brieven werd gevraagd om een kopie van een paspoort, rijbewijs of ID-kaart per e-mail te sturen aan een nep-email-adres. Ymere vraagt u nooit om per e-mail een kopie op te sturen van een legitimatiebewijs.

Lees meer

vrijdag 15 februari 2019

Woningcorporaties ondertekenen vandaag een petitie van Urgenda waarin ze het kabinet vragen om de verhuurderheffing af te schaffen. Ze stellen voor deze belasting de komende twee jaar te besteden aan het duurzaam maken van hun woningen. Goed idee! Of toch niet?

Lees meer

dinsdag 12 februari 2019

Bij de laatste ronde aanmaningen op 5 februari hebben sommige huurders een foute of onterechte aanmaning gekregen. Heeft u al betaald, dan kunt u de aanmaning weggooien. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Onze excuses voor het ongemak.

Lees meer

donderdag 31 januari 2019

Vijftien gemeenten en de woningcorporaties in de regio’s Amstelland-Meerlanden, Amsterdam en Zaanstreek-Waterland denken na over een nieuwe verdeling van sociale huurwoningen (tot €720 per maand). Ymere doet hier ook aan mee.

Lees meer

woensdag 30 januari 2019

De woningen in de Reimerswaalbuurt worden gerenoveerd en dat gebeurt in fases. Dat betekent dat er de komende tijd meerdere woningenadvertenties op WoningNet staan. De Reimerswaalbuurt is een buurt die je verrast. Bewoonster Latifa en Ymere-medewerker Etienne vertellen waarom.

Lees meer

vrijdag 11 januari 2019

Ymere werkt vanaf vrijdag 11 januari 2019 met een nieuw computersysteem. De eerste dagen kan dat tot vertraging leiden. U staat dan mogelijk lang in de wachtrij. Onze excuses hiervoor.

Lees meer

vrijdag 4 januari 2019
Uit het leven van, een nieuw verhaal van bewoners van Ymere

Hoe is het om de keuze te maken om te verhuizen nadat je 42 jaar op hetzelfde adres hebt gewoond? Deze bewoners grepen hun kans en zijn verhuisd naar een appartement. En dat allemaal door een brief.

Lees meer

dinsdag 18 december 2018

In Muiden, Muiderberg en Weesp zijn in september en oktober 2018 bijeenkomsten geweest met huurders, de huurdersverenigingen en Ymere. Hier vindt u de terugkoppeling.

Lees meer

vrijdag 14 december 2018

Vlak naast het Gooimeer in de Wierden, bouwt Ymere 40 nieuwe sociale huurwoningen. Het zijn gelijkvloerse 3-kamerappartementen in een gebouw met lift. De woningen zijn naar verwachting eind 2019 gereed. Vanaf begin 2019 worden ze aangeboden via Woningnet.

Lees meer

maandag 19 november 2018
Gratis bespaaradvies van een energiecoach

Bewoners in Amsterdam en Almere konden al een tijdje de hulp van een energiecoach inschakelen voor gratis energieadvies. Dit project is nu ook in Haarlem officieel van start gegaan.

Lees meer

maandag 5 november 2018

De Van der Pekbuurt heeft de Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2018 gewonnen! Het project kreeg 21,9% van de stemmen.

Lees meer

dinsdag 16 oktober 2018
Bewoners Delftlaan-Zuid in Haarlem vieren afronding renovatie sociale huurwoningen met buurtfeest

HAARLEM – De renovatie van 120 woningen is na bijna twee jaar afgerond. Een bijzonder moment dat de bewoners en woningcorporatie Ymere afgelopen zaterdag samen vierden. En niet voor niets. Het project Delftlaan-Zuid kende een lange en veelbewogen geschiedenis.

Lees meer

dinsdag 16 oktober 2018

HALFWEG – De gebruikers van Medisch Centrum Halfweg kregen gisteren de sleutel van hun nieuwe praktijk uit handen van Viviane Regout, directeur portefeuillevernieuwing van Ymere en wethouder Raymond van Haeften. Een bijzonder moment, want ze hebben er lang op moeten wachten. Regout: “Het voelt echt goed om de sleutel te overhandigen aan de huisartsen- en fysiopraktijk. Ze verdienen een compliment voor hun geduld en doorzettingsvermogen!”

Lees meer

donderdag 11 oktober 2018

HOOFDDORP – Zijn de kinderen uitgevlogen? En is het huis eigenlijk te groot worden? Denk je aan verhuizen naar een kleine woning? Woningcorporatie Ymere en de gemeente Haarlemmermeer gaan huurders van een grote sociale huurwoning helpen om met voorrang te verhuizen naar een sociale huurwoning die beter bij hun levensfase past. Zonder gedoe, mét verhuishulp en behoud van de huidige huur.

Lees meer

donderdag 13 september 2018
Bewoners dolgelukkig met sleutels van eerste nieuwe sociale huurwoningen in centrum Nieuw-Vennep

NIEUW-VENNEP – Lachende gezichten en glimmende sleutels in de nieuwbouwwijk Nieuwe Kom in hartje Nieuw-Vennep. De bewoners van de eerste opgeleverde 13 nagelnieuwe sociale huurwoningen aan de Jonkheer van de Pollstraat van Ymere kregen vandaag de sleutel van hun nieuwe huis. “En nu naar binnen. Lekker klussen!”

Lees meer

Geen vorige
1 2 3 van 14
Volgende