A A A

Nieuws

Geen vorige
1 2 3 van 12
Volgende
dinsdag 26 december 2017

We richten onze dienstverlening beter in voor eigenaren en voor huurders van Ymere in hetzelfde gebouw. Yver, onze aparte naam voor de afdeling VvE-beheer, gebruiken we vanaf 1 januari 2018 niet meer.

Lees meer

donderdag 21 december 2017

Het is anders, maar toch hetzelfde. Voortaan ontvangt u Ymere ontmoet in uw mailbox in plaats van uw brievenbus. Dezelfde krant in een nieuw eigentijds jasje. En zoals u gevraagd heeft in ons onderzoek, ontvangt u ook nieuws uit uw eigen regio.

Lees meer

woensdag 20 december 2017

In september hebben we huurders via ons Digitaal Huurderspanel gevraagd wat zij weten over de huurdersorganisatie van Ymere en wat zij van hen verwachten. In totaal hebben ruim 1600 huurders meegedaan aan het onderzoek.

Lees meer

dinsdag 17 oktober 2017
Loting van sociale huurwoningen moet mogelijk blijven voor spoedzoekers

De gemeente Amsterdam wil loting afschaffen als middel om sociale huurwoningen toe te wijzen. De woningcorporaties willen dit tegenhouden omdat loting juist voor spoedzoekers vaak nog een kleine mogelijkheid biedt op een sociale huurwoning.

Lees meer

vrijdag 29 september 2017
Doe mee aan het onderzoek naar huurdersorganisaties en sociale media

Vandaag is het nieuwe onderzoek van ons Digitaal Huurderspanel gestart. De SHY en Ymere zijn benieuwd wat huurders weten over huurdersorganisaties en wat ze van hen verwachten. Dit onderzoek loopt tot 22 oktober. Bent u nu nog geen lid van het panel en wilt u graag meedoen met dit onderzoek? Meld u dan vóór 12 oktober nog snel en gemakkelijk via www.huurderspanelymere.nl/aanmelden.

Lees meer

donderdag 28 september 2017

Huurt u nu en heeft u een verhuiswens, maar niet genoeg inschrijfduur voor de woning die u graag wil huren? Met woningruil kunt u een nieuwe woning zoeken, buiten wachtlijsten om. De nieuwe gratis app HuisjeHuisje maakt het zoeken en vinden van een ruilpartner makkelijker.

Lees meer

dinsdag 12 september 2017
Ymere ontmoet - onze huurderskrant - gaat digitaal

Wij hebben onze huurders jarenlang met veel plezier onze huurderskrant Ymere ontmoet bezorgd. Dat blijven we doen, maar dan digitaal. Ymere huurders ontvangen voortaan per e-mail belangrijk nieuws, tips en huurdersverhalen.

Lees meer

donderdag 31 augustus 2017
Boeren, burgers en buitenlui! Open Monumentendag komt er weer aan!

Iedereen is weer terug van vakantie. De zomer loopt op zijn eind. Tijd voor Open Monumentendag! In het weekend van 9 en 10 september vindt de 31e editie van Open Monumentendag plaats. Dit jaar is het thema Boeren, burgers en buitenlui. Ymere doet mee en organiseert wandelingen in Amsterdam en Haarlem. U komt toch ook?

Lees meer

woensdag 9 augustus 2017

In juni hebben we huurders via ons Digitaal Klantenpanel gevraagd naar hun mening over duurzaam gedrag en welke zaken zij dicht bij huis willen regelen. Dit zijn de uitkomsten van het onderzoek.

Lees meer

donderdag 27 juli 2017

Mensen die zich inzetten voor hun buurt, zijn van grote waarde. Dan kan onder meer via een bewonerscommissie. Een goed voorbeeld is de bewonerscommissie Gein 2/4. Voorzitster Gé Ruijfrok zet zich al ruim twintig jaar met hart en ziel in. En met succes!

Lees meer

donderdag 20 juli 2017

Een goed dak is belangrijk voor ieder huis. Maar wat nu als uw dak kapot gaat, bijvoorbeeld door een storm? Dan zetten wij onze ‘co-makers’ in. Dat zijn bedrijven waarmee Ymere samenwerkt om alles weer te maken. Goed, vakkundig en snel.

Lees meer

maandag 17 juli 2017

Mevrouw Tosseram was bij een bijeenkomst in Nieuw-Vennep waarbij Ymere met huurders uit Haarlemmermeer sprak over prettig wonen. Daar vertelde ze dat ze lid was van het Digitaal Huurderspanel. “We hebben niet zoveel panelleden uit Zwanenburg mevrouw. U bent een van de weinigen!” reageerde Marlies van Ymere.

Lees meer

woensdag 12 juli 2017

HAARLEM – Op last van de politie zijn vanmiddag een aantal bewoners van huurwoningen van Ymere in Haarlem geëvacueerd. Aanleiding hiervoor is de aanhouding van een bewoner van een andere woning in het portiek aan de Edward Jennerstraat afgelopen dinsdagavond. In de woning en kelderbox van deze bewoner zijn mogelijke explosieven aangetroffen.

Lees meer

dinsdag 11 juli 2017

De wachtlijsten voor sociale huurwoningen in de metropoolregio Amsterdam zijn lang. Het is oneerlijk als mensen voordringen op die wachtlijst. Onze huurders mogen hun woning daarom niet zomaar door iemand anders laten bewonen.

Lees meer

donderdag 6 juli 2017

Veel mensen schamen zich voor een huurschuld en durven geen hulp te vragen. Toch is het belangrijk om snel in actie te komen. Anders wordt uw schuld steeds groter. Kunt u de huur niet betalen? Neem zo snel mogelijk contact met op met Ymere. Dan proberen we afspraken te maken.

Lees meer

maandag 3 juli 2017

Al onze huurders die met een acceptgiro betaalden, hebben de afgelopen maanden een brief of e-mail gekregen. Huurders die niet voor een betaalmail of een automatische incasso kozen, moeten per 1 juli de huurbetaling zelf regelen.

Lees meer

woensdag 28 juni 2017

U gaat de komende periode wellicht op vakantie. Goed om te weten wat u wel en niet mag met uw huurwoning. Steeds meer mensen in Nederland verhuren hun eigen woning via Airbnb als ze zelf weg zijn. Ook onze huurders vragen steeds vaker of dit mag. Wij staan vakantieverhuur in onze huurwoningen niet toe.

Lees meer

maandag 26 juni 2017

José Eeman woont in één van de monumentale gebouwen in Merkelbach in de Amsterdamse Bos en Lommer. José: ‘Sinds 1996 woon ik hier. Toen Ymere de woningen wilde verbeteren, deden ze een oproep om mee te denken. Samen met vier andere huurders heb ik toen meegedacht over het renovatieplan.

Lees meer

maandag 19 juni 2017

Hoe houden we huurwoningen betaalbaar? Ook in populaire wijken, zoals de binnensteden van Amsterdam en Haarlem? Het nieuwe huurbeleid van Ymere geeft daar antwoord op.

Lees meer

vrijdag 16 juni 2017

Huurt u in Haarlemmermeer? Op woensdagavond 28 juni gaan huurders van Ymere met elkaar in gesprek over prettig wonen. Komt u ook?

Lees meer

Geen vorige
1 2 3 van 12
Volgende