A A A

Energie besparen is geld besparen

vrijdag 23 december 2016

WoonEnergie heeft een programma ontwikkeld om te besparen op energiekosten. Huurders van Ymere en klant bij WoonEnergie kunnen deelnemen aan deze pilot. 200 van de 2.200 huurders kunnen deelnemen. Zij worden een half jaar gratis door WoonEnergie begeleid.

Geld besparen waar het kan

Ymere vindt het belangrijk dat huurders besparen op hun energiekosten. We werken vaak samen om dit te bereiken. Minder energieverbruik zorgt voor veel minder schade aan het milieu, maar ook voor lagere woonlasten. We vinden het belangrijk dat huurders bewust omgaan met hun energie. Om uiteindelijk geld te besparen op hun energiekosten.

De energieadviseur aan de deur

Tussen 2 januari en 13 februari komen de WoonEnergie adviseurs langs de deuren. De adviseur vult samen met de huurder een enquête in. De uitkomst bepaalt welk bespaarprogramma het beste aansluit op de wensen en behoeften. Zo is duidelijk wat voor de huurder de beste manier is om energie te besparen. WoonEnergie begeleidt de huurders in de daaropvolgende maanden tijdens het bespaarprogramma en helpt bij het maken van slimme keuzes in het energieverbruik.

Wil je meedoen? Bel WoonEnergie op telefoonnummer 020 261 0994.

logo duurzaamheid