A A A

Ymere gebruikt per 1 juli geen acceptgiro's meer

maandag 3 juli 2017

AcceptgiroAl onze huurders die met een acceptgiro betaalden, hebben de afgelopen maanden een brief of e-mail gekregen. Huurders die niet voor een betaalmail of een automatische incasso kozen, moeten per 1 juli de huurbetaling zelf regelen.

70 procent van de huurders die we een brief stuurden, koos voor een betaalmail of automatische incasso. Regelt u nu zelf uw betaling, en wilt u toch een betaalmail of een automatische incasso? Dan kunt u dat doen via het formulier Wijzigen betaalwijze.

Betaalmail

Met een betaalmail krijgt u aan het eind van iedere maand rond de 25e een mail van ons. Daarin zit een link om de huur makkelijk naar ons over te maken via internetbankieren (iDEAL). U moet er wel zelf voor zorgen dat de huur vóór de 1e dag van de maand op onze rekening staat.

Automatische incasso

Met een automatische incasso geeft u Ymere toestemming (machtigen) uw huur van uw rekening af te schrijven. We schrijven de huur altijd op de 1e dag van de maand van uw rekening af. Dit is gratis, eenvoudig en u bent nooit te laat met de huur!

Als u vóór de 11e van de maand uw keuze maakt, dan gaat de automatische incasso of betaalmail de volgende maand in

Ontvangen wij het formulier na de 11e van de maand dan gaat de automatische incasso of betaalmail een maand later in.

De acceptgiro verdwijnt in de toekomst in heel Nederland

Dat is niet de enige reden dat we ermee stoppen. Steeds minder huurders betaalden met een acceptgiro. De meeste huurders gebruikten deze alleen om gegevens over te typen bij internetbankieren. Acceptgiro's zijn daarnaast niet goed voor het milieu en uw portemonnee.