A A A

Ymere stopt met het opsturen van de acceptgiro

donderdag 16 maart 2017

Betaalt u uw huur met de acceptgiro? Vanaf 1 juli 2017 ontvangt u deze niet meer van ons. We vragen u te kiezen voor een automatische incasso of een betaalmail. In de toekomst verdwijnt de acceptgiro in heel Nederland. Dat is niet de enige reden dat we ermee stoppen. Er zijn steeds minder huurders die met de acceptgiro betalen. De meeste huurders gebruiken deze alleen om gegevens over te typen bij internetbankieren. Acceptgiro's zijn daarnaast niet goed voor het milieu en uw portemonnee.

Kies voor automatische incasso of betaalmail

AcceptgiroMet een automatische incasso geeft u Ymere toestemming uw huur van uw rekening af te schrijven. Dit is makkelijk, gratis en u bent nooit te laat met de huur. Met een betaalmail sturen wij u elke maand een mail met een IDEAL-link waarmee u de huur veilig betaalt. In beide gevallen heeft u geen omkijken naar uw betaling.

Huurders die met acceptgiro betalen ontvangen in maart een brief of mail van ons

Bij de brief ontvangt u een formulier. U maakt uw keuze en stuurt het formulier naar ons op. Krijgt u een mail dan kunt u digitaal uw keuze maken. Als u voor de 10e van de maand uw keuze maakt dan gaat de automatische incasso of betaalmail de volgende maand in. Wilt u niet wachten op de brief of mail? U kunt uw betaalkeuze ook aanvragen via het formulier wijzigen betaalwijze.