A A A

Ymere stimuleert energiebesparing bij huurders

maandag 29 mei 2017

We moeten zorgen voor ons milieu, voor nu maar vooral ook voor de generaties na ons. Ymere geeft het milieu een belangrijke plaats in al haar plannen. Zo doen we mee aan proeven met aardgasloze woningen, krijgen we elektrische auto's voor onze monteurs en gebruiken we steeds meer duurzame materialen in onze woningen, zoals FSC-hout. Belangrijk speerpunt is om bij te dragen aan minder energieverbruik voor onze huurders. Want goed voor het milieu betekent dan ook nog eens goed voor uw portemonnee! En we maken het u extra makkelijk, want u kunt nu uw woningverbeteringen waarmee u energie kunt besparen eenvoudig bestellen via onze Y-store.

Profiteer van de zon op uw dak

In samenwerking met onze partner in zonnepanelen biedt Ymere een groot deel van haar huurders de mogelijkheid om te profiteren van de voordelen van zonnepanelen. Voor een maandelijkse bijdrage vanaf € 25,- worden de panelen geïnstalleerd en onderhouden. Zo bespaart u direct op uw energierekening, zonder dat u zelf hoeft te investeren. We plaatsen de panelen wijkgericht. Houd uw brievenbus in de gaten voor uw aanbod.

Dubbel glas loont de moeite

Uw woning verbeteren met dubbelglas? Het levert meer comfort en verlaagt uw energierekening. U betaalt hiervoor een klein bedrag in uw maandelijkse huurprijs. Dit kunt u al snel terugverdienen door een lager energieverbruik. Kijk in onze Y-store met de postcode-check of u ook dubbelglas kunt bestellen.

Veilig verwarmen

Voor eind 2018 verwijderen we alle geisers en gaskachels voor de veiligheid van onze huurders. We plaatsen energiezuinige cv-installaties. Huurders betalen hiervoor maandelijks een bijdrage via hun huur (vanaf-prijs ca € 20). Huurders die aan de beurt zijn, krijgen hierover een brief. En ze bestellen hun cv eenvoudig via onze Y-store.

Zelf aanvragen en bestellen eenvoudig via Y-store

Alle informatie over woningverbeteringen om uw woning energiezuiniger te maken leest u op www.y-store.nl. We werken continu aan het uitbreiden van het aanbod. Houd dus deze site in de gaten!

Dit is een artikel uit het huurdersblad Ymere ontmoet, voorjaar 2017.