A A A

Doe mee met het onderzoek over duurzaam gedrag en zaken dicht bij huis regelen

woensdag 31 mei 2017

Het eerste onderzoek van het Digitaal Huurderspanel van dit jaar is gestart. We vragen het panel naar hun mening over twee onderwerpen: duurzaam gedrag bij onze huurders en welke zaken zij dicht bij huis willen regelen. Bent u nu nog geen lid van het panel en wilt u graag meedoen met dit onderzoek? Aanmelden gaat snel en gemakkelijk via www.huurderspanelymere.nl/aanmelden. Dit onderzoek loopt van 12 juni tot en met 3 juli.

Onderwerp 1: duurzaam gedrag

We vragen het panel naar hun mening over duurzaam gedrag in huis. Met duurzaam gedrag bedoelen we kleine aanpassingen in uw gedrag of in uw woning die goed zijn voor het milieu en uw portemonnee. Daarbij zijn wij benieuwd in hoeverre u vindt dat Ymere en huurders hier een rol in zouden moeten spelen. De resultaten worden gebruikt voor de ontwikkeling van een aantal hulpmiddelen om duurzaam gedrag bij onze huurders aan te moedigen.

Onderwerp 2: zaken dichtbij huis regelen

Stel dat u een reparatie wilt melden of een vraag wilt stellen over het woningaanbod. Wilt u dan langskomen op een kantoor bij u in de buurt of vindt u het prima om bijvoorbeeld telefonisch contact op te nemen? In dit onderzoek zijn we benieuwd welke diensten u dicht bij huis wilt regelen en welke niet. De uitkomsten van het onderzoek gebruiken we om onze dienstverlening te verbeteren.

Onderwerp 3: voor huurders tot 35 jaar

Graag vragen we jonge huurders wat voor hen belangrijk is en hoe we hen het beste bereiken.

Aanmelden voor dit onderzoek kan tot en met 21 juni

Het Digitaal Huurderspanel telt ruim 1600 leden. Via het panel geeft u snel en eenvoudig uw mening: achter uw eigen computer en op een tijdstip dat voor u uitkomt. Als u zich vóór 21 juni aanmeldt dan kunt u nog meedoen met dit onderzoek. Als u al lid bent van het panel dan krijgt u automatisch een uitnodiging per e-mail.

Tip. Lees ook: 3 redenen om mee te doen met het Digitaal Huurderspanel

Samen met huurders willen we betere producten en diensten maken

Via het panel halen we wensen en meningen op van zoveel mogelijk huurders van Ymere. Hiermee willen we betere producten en diensten maken. Het Digitaal Huurderspanel is een initiatief van Ymere en de SHY (Samenwerkende Huurdersorganisaties).

We hebben al veel bereikt met het panel

Bekijk de resultaten op de pagina van het Digitaal Huurderspanel. Daar vindt u ook alle onderzoeken. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. U kunt contact opnemen met de teamleden van het Digitaal Huurderspanel via mailto:digitaalklantenpanel@ymere.nl.