A A A

Kunt u de huur niet betalen? Neem contact met ons op!

donderdag 6 juli 2017

Kunt u de huur niet betalen? Neem contact met ons op!

Veel mensen schamen zich voor een huurschuld en durven geen hulp te vragen. Toch is het belangrijk om snel in actie te komen. Anders wordt uw schuld steeds groter. Kunt u de huur niet betalen? Neem zo snel mogelijk contact met op met Ymere. Dan proberen we afspraken te maken.

Heeft u de huur niet betaald? Dan sturen wij u dezelfde maand nog een brief met een herinnering. Als u nog steeds niet betaalt, dan belt onze belcomputer u. We kunnen u ook sms'en of mailen of bij u langskomen.

We willen u zo snel mogelijk spreken

Misschien kunnen we een betalingsregeling afsluiten. Is dat niet mogelijk, dan kunnen we u in contact brengen met Schuldhulp of Vroeg Eropaf. Daar kunt u zich aanmelden voor hulp.

Zo kunt u ons bereiken

Heeft u moeite om de huur te betalen? Bel ons dan op telefoonnummer 088 000 89 00 of mail naar huurbetalen@ymere.nl. Een WhatsApp sturen kan ook: 06 13 22 12 20. Verder kunt u elke dag zonder afspraak langskomen op het regiokantoor Amsterdam-Oost in Diemen.

Ymere gebruikt per 1 juli geen acceptgiro's meer

Al onze huurders die met een acceptgiro betaalden, hebben een brief of e-mail gekregen. Huurders die niet voor een betaalmail of een automatische incasso kozen, moeten per 1 juli de huurbetaling zelf regelen. Regelt u nu zelf uw betaling, en wilt u toch een betaalmail of een automatische incasso? Dan kunt u dat doen via het formulier Wijzigen betaalwijze.

Dit is een artikel uit het huurdersblad Ymere ontmoet, voorjaar 2017. Meer informatie over dit onderwerp leest u op onze pagina Huurachterstand.