A A A

Dak kapot? Snel opgelost!

donderdag 20 juli 2017

Een goed dak is belangrijk voor ieder huis. Maar wat nu als uw dak kapot gaat, bijvoorbeeld door een storm? Dan zetten wij onze 'co-makers' in. Dat zijn bedrijven waarmee Ymere samenwerkt om alles weer te maken. Goed, vakkundig en snel.
Eind februari was er een zware storm in Nederland. Die leidde tot veel schade aan huizen. Ook de woning van Christiane Thiem werd getroffen. Zij schrok in de ochtend wakker van een enorm lawaai. Toen ze naar buiten keek zag ze wat er was gebeurd. De storm had een flink aantal dakpannen van haar rijtjeshuis geblazen.

Snel geholpen

huurster in haar woningChristiane (zie foto) belde snel Ymere op. Ze vertelt: 'Ik ben heel goed geholpen. Ymere heeft direct dakdekkersbedrijf Patina naar ons toegestuurd. Die waren echt supersnel bij ons en gingen gelijk aan de slag. Daardoor was ons dak weer op tijd dicht. Hierdoor is er gelukkig geen regen ons huis binnen gekomen.'

Goede informatie

Wat Christiane erg fijn vond, is de duidelijke informatie die ze kreeg. Zo waarschuwde Patina haar direct om niet zelf de tuin in te gaan, vanwege de veiligheid. Er zouden misschien meer dakpannen naar beneden kunnen vallen. Ook vertelde Patina precies wat ze gingen doen en hoe lang alles zou duren.

Professioneel gerepareerd

Patina repareerde alles uitstekend, zegt Christiane. 'Het waren duidelijk vakmensen. Ik vind het dus heel goed dat Ymere dit soort partners heeft. Mijn dak werd snel en professioneel gerepareerd. En dat is waar het om gaat.'

Heeft u dakschade? Neem dan altijd direct contact op met Ymere.

Dit is een artikel uit het huurdersblad Ymere ontmoet, voorjaar 2017.