A A A

Doe mee aan het onderzoek naar huurdersorganisaties en sociale media

vrijdag 29 september 2017

Vandaag is het nieuwe onderzoek van ons Digitaal Huurderspanel gestart. De SHY en Ymere zijn benieuwd wat huurders weten over huurdersorganisaties en wat ze van hen verwachten. Dit onderzoek loopt tot 22 oktober. Bent u nu nog geen lid van het panel en wilt u graag meedoen met dit onderzoek? Meld u dan vóór 12 oktober nog snel en gemakkelijk via www.huurderspanelymere.nl/aanmelden.

Wat weet u van huurdersorganisaties?

Ymere medewerkers werken elke dag aan het beheer, onderhoud, verhuren en ontwikkelen van goede en betaalbare woningen. Huurders praten en beslissen hierover op allerlei manieren met Ymere. Het Digitaal Huurderspanel is hier een voorbeeld van. Meepraten kan ook via bewonerscommissies en lokale huurdersorganisaties. Maar wat verwachten huurders eigenlijk  van huurdersorganisaties? We zijn benieuwd naar uw mening hierover.

Sociale media

We bieden onze dienstverlening steeds vaker aan via sociale media. Zo kunt u sinds dit jaar ook via WhatsApp contact met ons opnemen. In dit onderzoek stellen we u ook een paar korte vragen over sociale media. De uitkomsten gebruiken we om de dienstverlening via sociale media te verbeteren.

Aanmelden voor dit onderzoek kan tot en met 12 oktober

Het Digitaal Huurderspanel telt ruim 2300 leden. Via het panel geeft u snel en eenvoudig uw mening: achter uw eigen computer en op een tijdstip dat voor u uitkomt. Als u zich vóór 12 oktober aanmeldt , dan kunt u nog meedoen met dit onderzoek. Als u al lid bent van het panel dan krijgt u automatisch een uitnodiging per e-mail.

We hebben al veel bereikt met het panel Bekijk de resultaten op de pagina van het Digitaal Huurderspanel . Daar vindt u ook alle onderzoeken.


Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. U kunt contact opnemen met de teamleden van het Digitaal Huurderspanel via mailto:digitaalklantenpanel@ymere.nl.