A A A

Nieuw onderzoek Digitaal Huurderspanel over services van Ymere

vrijdag 19 april 2019

Vanaf 18 april, start een nieuw onderzoek van het Digitaal Huurderspanel. De SHY en Ymere zijn benieuwd hoe huurders denken over de services van Ymere zoals het serviceabonnement en andere services.

Eén van de services is het serviceabonnement. Met het serviceabonnement kunt u reparaties die u anders zelf moet doen door Ymere laten doen. Onder het serviceabonnement vallen bijvoorbeeld reparaties aan het sanitair of het bijvullen van uw centrale verwarmingsinstallaties.

Daarnaast zijn er meer diensten waar u gebruik van zou kunnen maken. Denk aan bijvoorbeeld inbraakbeveiliging.

Wilt u meedoen aan dit onderzoek?

Dit onderzoek loopt tot 6 mei. Bent u nu nog geen lid van het panel en wilt u graag meedoen met dit onderzoek? Meld u dan nog snel en gemakkelijk via www.huurderspanelymere.nl/aanmelden.

Aanmelden voor dit onderzoek kan tot 6 mei

Het Digitaal Huurderspanel telt bijna 3.000 leden. Via het panel geeft u snel en eenvoudig uw mening: achter uw eigen computer en op een tijdstip dat voor u uitkomt. Als u zich vóór 6 mei aanmeldt, dan kunt u nog meedoen met dit onderzoek. Als u al lid bent van het panel dan krijgt u automatisch een uitnodiging per e-mail.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. U kunt contact opnemen met de teamleden van het Digitaal Huurderspanel via digitaalklantenpanel@ymere.nl