A A A

Nu op WoningNet: nieuwbouwwoningen in Overhoeks

maandag 3 juni 2019

overhoeks tek

Aan de noordoever van het IJ in Amsterdam ligt Overhoeks. In deze nieuwe wijk bouwt Ymere dit jaar 133 studio's, allemaal sociale huur. Dat zijn appartementen die bestaan uit 1 kamer. U kunt tot uiterlijk maandag 10 juni 13.00 uur via WoningNet op deze nieuwe sociale huurwoningen reageren. We verwachten dat de studio's voor het einde van dit jaar klaar zijn.

De studio's zijn geschikt voor 1 of 2 personen, en hebben een vloeroppervlakte tussen 34 en 41m2 - exclusief de buitenruimte. De woon- en slaapkamer is 1 ruimte. Door het ontwerp woont u in deze compacte woning toch heel ruimtelijk.

Grote ramen en schuifpui naar het balkon of terras

Over de gehele breedte van de studio is een glazen gevel met schuifpui die toegang geeft tot het balkon of terras. Iedere woning heeft een berging in de woning zelf en een aparte berging in de kelder. Bewoners kunnen gebruik maken van een gemeenschappelijke binnentuin.

Deze video geeft een indruk hoe een studio eruit komt te zien.

Winkels en markt in de buurt

In de buurt zijn verschillende voorzieningen. Zo is er in de Van der Pekstraat op woensdag, vrijdag en zaterdag markt en op het Mosveld zijn er verschillende winkels voor uw dagelijkse boodschappen. En wilt u de stad in? Met de pont bent u er zo.

Huurprijs

Er zijn studio's met een kale huurprijs van € 607,46 die zijn bestemd voor huurders die recht hebben op huurtoeslag. En er zijn studio's van € 720,42 voor huurders die op basis van hun inkomen geen recht hebben op huurtoeslag. Op de website van de Belastingdienst kunt u zien of u in aanmerking komt voor huurtoeslag.

Reageer nu op WoningNet

Of kijk eerst voor meer informatie over de woningen op ymere.nl/overhoeks.

kijkje