Online verhuiswijzer op smartfone
 

De online Verhuiswijzer: hoe gemakkelijk kan het zijn

Voor huurders die willen verhuizen of dat in de toekomst willen doen, zijn er allerlei verhuisregelingen van Ymere. Om het huurders daarbij makkelijk te maken is er nu iets nieuws: de online Verhuiswijzer. Ontdek met de Verhuiswijzer binnen een paar minuten voor welke regelingen u in aanmerking komt.

 

Direct naar de Verhuiswijzer

Waarom een Verhuiswijzer?

Wie op zoek gaat naar een andere woning kan misschien wel gebruik maken van een verhuisregeling. Veel huurders vinden het echter ingewikkeld om te bepalen of ze hiervoor in aanmerking komen. Dat komt vooral omdat de voorwaarden vaak per woonplaats verschillen. Met de online Verhuiswijzer is ingewikkeld uitzoekwerk niet meer nodig. Binnen een paar minuten weet u precies of u in aanmerking voor een verhuisregeling.    

Sneller aan de beurt met een verhuisregeling

Er bestaan erg veel verhuisregelingen. Ze helpen huurders om sneller aan de beurt te komen voor een woning. Of ze geven een korting op de huur, een verhuisvergoeding of een bonus aan trouwe huurders. De verhuisregelingen verschillen per regio en hangen af van de situatie van de huurder. Ze zijn vooral aantrekkelijk voor huurders van 55 jaar of ouder die kleiner en gelijkvloers willen gaan wonen. Maar ook voor andere huurders kunnen de verhuisregelingen aantrekkelijk zijn, zoals huurders die een vrijesectorwoning zoeken.

Zo werkt het

U vindt de Verhuiswijzer op onze website. Om te bepalen welke verhuisregeling voor u geldt, stelt de Verhuiswijzer u wat vragen. Bijvoorbeeld over uw leeftijd, hoeveel mensen er met u meeverhuizen en van wie u huurt. Na het beantwoorden van de vragen krijgt u een advies. U weet dan direct voor welke verhuisregeling u in aanmerking komt en wat u verder kunt doen. Komt u niet in aanmerking voor een verhuisregeling? Dan krijgt u handige tips die u helpen in uw zoektocht naar een woning.

Ontdek hem zelf!

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een verhuisregeling? Met de Verhuiswijzer heeft u in een paar minuten duidelijkheid. Probeer hem ook uit!

 
Verhuiswijzer
Verhuiswijzer
Advies uit de Verhuiswijzer
Advies uit de Verhuiswijzer

Meer over dit onderwerp:

Geen nieuws meer missen? 

Ontvang net als 47.000 andere huurders het laatste nieuws in uw mailbox.

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

Uw privacy is 100% gegarandeerd
U ontvangt ongeveer 8 keer per jaar de nieuwsbrief