Loting ook in Haarlemmermeer
 

Woningen worden nu ook in Haarlemmermeer verloot

Kent u iemand in uw omgeving die een woning zoekt, maar nog geen lange inschrijfduur heeft? Of wilt u misschien zelf verhuizen? Via loting maakt u sneller kans op een woning. Ymere verloot dit jaar een aantal sociale huurwoningen.

 

Iedereen die staat ingeschreven bij Woningnet, maakt niet uit hoe lang, kan meedoen. De kansen op een woning zijn gelijk. Voorwaarde is wel dat de woning verleden bij het inkomen en het huishouden. Dus kleinere woningen voor alleenstaanden of stellen en de grotere voor meer personen. De woningen die verloot worden, hebben maximaal 3 kamers. De meeste woningen liggen in Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Ymere verwacht dit jaar ongeveer 25 woningen te verloten.

We kunnen van te voren niet zeggen wanneer de woningen worden aangeboden. Houd het aanbod op Woningnet.nl in de gaten. De woningen Zijn te Vinden Onder het menu loting .

 

Meer over dit onderwerp:

Geen nieuws meer missen? 

Ontvang net als 47.000 andere huurders het laatste nieuws in uw mailbox.

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

Uw privacy is 100% gegarandeerd
U ontvangt ongeveer 8 keer per jaar de nieuwsbrief