23-7-2019  |  Nieuwsbericht

Pas op voor nepmonteurs aan de deur

In Amsterdam en de regio's zijn nepklusjesmannen aan het 'werk'. Ze zeggen dat ze door Feenstra zijn gestuurd. Belt iemand bij u aan met het verhaal dat hij van Feenstra verwarming is en vraagt om een contante betaling? Laat hem niet binnen en bel direct de politie. Dit is een babbeltruc!

 

De nepmonteurs zijn oplichters die zeggen dat ze iets bij u komt repareren. Zij vragen om een contante betaling en vertellen dat wanneer u een huurcontract heeft, u de kosten kunt declareren. Trap hier niet in en doe de deur niet open.

Goed om te weten is dat Feenstra altijd contact met u opneemt voordat een monteur bij u aanbelt. Ook vraagt Feenstra nooit om een contante betaling aan de deur. Ook kunnen deze medewerkers altijd bewijzen wie ze zijn en dragen bedrijfskleding.

Met deze tips weet u waar u op moet letten om te voorkomen dat u slachtoffer wordt van een babbeltruc.