5-9-2019  |  Nieuwsbericht

Nieuw onderzoek gestart voor het Digitaal Huurderspanel

Op 3 september is een nieuw onderzoek van het Digitaal Huurderspanel gestart. De SHY en Ymere zijn benieuwd hoe huurders denken over verschillende manieren van wonen met de buren.

 

Wonen met uw buren

Hoe kijkt u er tegenaan? Vaak wonen mensen dicht op elkaar. Hoe vergroot u de leefbaarheid wanneer u met meer buren dicht op elkaar woont? Daarbij kunt u denken dat u samen met uw buren werkt aan het schoon, heel en veilig houden van uw buurt. Of u kunt denken aan wonen met buren die elkaar een handje helpen om zo langer zelfstandig te kunnen wonen. Wij willen daarom graag van u weten hoe u denkt over verschillende manieren van wonen met je buren.

Participatie met Jonge huurders

Voor huurders tot en met 35 jaar die lid zijn van het panel kunnen meedoen met het onderzoek dat gaat over Platform Y. Platform Y, is de huurdersorganisatie waar jonge huurders advies geven aan Ymere en de SHY*. De resultaten gebruiken wij voor de plannen van volgend jaar.

Wilt u meedoen aan de onderzoeken?

U kunt tot eind september meedoen als u lid bent van het Digitaal Huurderspanel. Bent u nu nog geen lid van het panel en wilt u graag meedoen met dit onderzoek? Meld u dan nog snel en gemakkelijk via huurderspanelymere.nl/aanmelden