Mientekade Halfweg
 

14 comfortabele nieuwbouwappartementen in Halfweg: nu op WoningNet

Mientekade is een nieuwbouwproject in Halfweg met in totaal 5 gebouwen. Op dit moment bouwt Ymere de laatste twee woongebouwen met in totaal 30 appartementen. Via WoningNet kunt u nu reageren op 14 sociale huurappartementen.

 

Gelijkvloers wonen

Dit zijn gelijkvloerse appartementen waar u zorgeloos kunt blijven wonen, ook als u ouder wordt. Deze appartementen komen in een gebouw met 5 verdiepingen en een lift. Bovendien komen er aansluitpunten voor scootmobiels. U kunt nu via WoningNet reageren op deze woningen. Dit kan tot en met 27 december, 13.00 uur.

De appartementen

De appartementen hebben 2 slaapkamers, een woonkamer en een balkon met uitzicht op de polder. Er is een aparte berging op de begane grond. In de woningen komt vloerverwarming.

In de buurt

Halfweg vormt met Zwanenburg een dubbeldorp. Het centrum van het aangrenzende Zwanenburg is ongeveer 10 minuten wandelen. Daar zijn de winkels voor de dagelijkse boodschappen, kledingzaken en horecagelegenheden. Het gezondheidscentrum is een paar minuten lopen. Daar is onder andere de huisarts en de fysiotherapeut.

Huurprijs

Er zijn woningen met een netto huur (de huur zonder de servicekosten) van € 619,01 per maand voor mensen die recht hebben op huurtoeslag. Huurders die geen recht hebben op huurtoeslag betalen een netto huur van € 737,14 per maand. U kunt er maximaal met 2 personen wonen.

Reageer nu op WoningNet

 
 

De vijf woongebouwen van Ymere zijn kleinschalig van opzet, terwijl door de paviljoenachtige bouw u geniet van uw privacy. Op dit moment worden de woongebouwen van de tweede fase gebouwd. De oplevering is gepland in het eerste kwartaal van 2020.

Meer informatie Mientekade

Geen nieuws meer missen? 

Ontvang net als 47.000 andere huurders het laatste nieuws in uw mailbox.

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

Uw privacy is 100% gegarandeerd
U ontvangt ongeveer 8 keer per jaar de nieuwsbrief