Sociale huureengezinswoningen in Tudorpark op WoningNet
 

65 ruime nieuwbouw eengezinswoningen in Hoofddorp: nu op WoningNet

In Hoofddorp aan de Toolenburgerplas ligt de wijk Tudorpark. In deze groene wijk bouwt Ymere eengezinswoningen en appartementen in de stijl van het Engelse platteland. Dit zijn allemaal sociale huurwoningen. Er staan nu 7 huurwoningen op WoningNet Amsterdam. U kunt tot en met 27 december reageren.

 

Energiezuinige woningen

De nieuwbouwwoningen in Tudorpark zijn zeer energiezuinig. Goed geïsoleerd en gasloos. De woningen krijgen energie via een zuinige warmtepomp.

Tussen het groen en het water

Deze eengezinswoningen zijn bijna 100 m2. Ze hebben 3 slaapkamers en een woonkamer. In iedere kamer ligt er vloerverwarming. Ze zijn dus ideaal voor gezinnen. De woningen hebben een tuin en liggen aan een kronkelige weg tussen het groen en water. In de wijk kunt u ook makkelijk parkeren.

Landelijk gelegen aan de rand van Hoofddorp

Tudorpark is een rustige nieuwbouwwijk in de sfeer van een plattelandsdorp. Wandelen, fietsen en recreëren kan bij de Toolenburgerplas. De winkels, scholen, sportfaciliteiten en andere voorzieningen zijn met de fiets of met de auto te bereiken. Via de verbindingswegen zijn Schiphol, Amsterdam, Haarlem en het strand makkelijk te bereiken.

Huurprijs

Er zijn woningen met een netto huur (de huur zonder de servicekosten) van € 663,40 per maand (prijspeil 2020) voor gezinnen die recht hebben op huurtoeslag. Huurders die geen recht hebben op huurtoeslag betalen een netto huur van € 737,14 per maand (prijspeil 2020).

Reageer nu op WoningNet

 
 

Eengezinswoningen en appartementen

Tudorpark biedt je de ruimte en sfeer van een fraai plattelandsdorp, maar dan midden in de Randstad. In deze dorpse wijk komen zowel eengezinswoningen als appartementen.

Meer informatie over Tudorpark

Geen nieuws meer missen? 

Ontvang net als 47.000 andere huurders het laatste nieuws in uw mailbox.

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

Uw privacy is 100% gegarandeerd
U ontvangt ongeveer 8 keer per jaar de nieuwsbrief