De trappenhuizen horen leeg te zijn
 

Algemene ruimten van alle woongebouwen gecontroleerd

Het is voor iedereen prettig als algemene ruimten in woongebouwen schoon, heel en veilig zijn. Je voelt je dan meer welkom en je zult zelf minder rommel maken. Het omgekeerde geldt ook: rommel trekt rommel aan. En zorgt voor een onveilig gevoel. Daarom gaan onze wijkbeheerder de komende tijd alle algemene ruimten beoordelen. Eind april 2020 zijn al onze woongebouwen gecontroleerd.

 

Ze kijken naar de vloeren, de wanden, de trap, de leuningen en of er spullen staan die er niet horen. Zij maken foto’s van de situatie. Zo kunnen we maatregelen nemen om de kwaliteit van de algemene ruimten te verbeteren en te zorgen dat u fijn woont. We gaan kijken wat nodig is als bijvoorbeeld de trapportalen in woongebouw heel vies zijn. Dat moet natuurlijk worden schoongemaakt, maar misschien moeten we ook andere afspraken maken met de schoonmaker. 

Als er iets aan de algemene ruimten in uw woongebouw moet gebeuren, dan laten wij u dat tijdig weten.  

Heeft u hierover vragen? U kunt ze stellen aan uw wijkbeheerder. Op onze website kunt u eenvoudig zien wie uw wijkbeheerder is.  

 

Meer over dit onderwerp:

Geen nieuws meer missen? 

Ontvang net als 47.000 andere huurders het laatste nieuws in uw mailbox.

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

Uw privacy is 100% gegarandeerd
U ontvangt ongeveer 8 keer per jaar de nieuwsbrief