Grote klus om loden waterleidingen in Noord weg te halen
 

Samenwerken aan oplossingen

Het is een grote klus om de nog aanwezige loden waterleidingen in Amsterdam-Noord weg te halen. Het gaat mogelijk om honderden woningen. Heel veel huurders en kopers krijgen hiermee te maken. Een groot projectteam bij Ymere houdt zich daarmee bezig. Bewoners die een inloopbijeenkomst hebben bezocht, hebben al kennis kunnen maken met veel leden van dit team.

 

Het gaat om een project met in totaal ruim 6.300 woningen. We hebben daarom de Huurdersvereniging Ymere Amsterdam (HYA) gevraagd om namens alle huurders en eigenaren met ons aan tafel te zitten. Daarnaast zullen HYA en Ymere zoeken naar vertegenwoordigers van woningeigenaren, buurtinitiatieven en bewonerscommissies in de verschillende wijken. We zullen hen vragen om input te leveren en een delegatie af te vaardigen, zodat deze gezamenlijk de gesprekspartner van Ymere zijn in de projectaanpak.

Ymere is en blijft het eerste aanspreekpunt voor alle bewoners. Daar verandert verder niets aan. De samenwerking met HYA en een afvaardiging van eigenaars en bewonerscommissies zorgt voor een overzichtelijke samenwerking. Daardoor kunnen we samen met een flink tempo goede afspraken maken over alle oplossingen waar we aan werken.

Heeft u nog vragen?

Ga naar ymere.nl/waterleidingen voor meer informatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Of neem contact met ons op. We helpen u graag.

Meer over dit onderwerp:

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief over Loden waterleidingen

Aanmelden