25-6-2020  |  Nieuwsbericht

Weer begonnen aan huisbezoeken in de tuindorpen

Tot nu toe zijn in 33 woningen in Amsterdam-Noord de loden waterleidingen vervangen. De warme opnames (huisbezoeken) lagen even stil door de coronamaatregelen, maar die beginnen nu weer in Tuindorpen Buiksloot en Nieuwendam. Tijdens zo’n warme opname bespreken we vragen zoals: waar zitten loden waterleidingen precies? Welke werkzaamheden zijn er nodig? En wat als de vloer open moet?

 

Als er bij u loden waterleidingen moeten worden vervangen, dan maken we een afspraak met u om bij u thuis langs te komen. Een medewerker van Ymere komt dan met de aannemer uw woning bekijken. Uiteraard houden we ons aan de richtlijnen rondom het coronavirus. De medewerkers kijken eerst welke werkzaamheden in uw woning noodzakelijk zijn. De meeste werkzaamheden vinden plaats in de gang. We plannen de werkzaamheden zoveel mogelijk in per straat. Dan komen we in een paar dagen langs bij u en uw buren.

Inspectie huisbezoek
 

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief over Loden waterleidingen

Aanmelden