25-6-2020  |  Nieuwsbericht

Werkzaamheden Waternet

Nu de proefblokken grotendeels zijn afgerond, beginnen we aan de volgende fase in Amsterdam-Noord: het vervangen van loden waterleidingen per wijk. Om bij de leidingen te komen, zijn graafwerkzaamheden nodig. Dat betekent dat de stoepen en/of straten op een paar plekken opengemaakt worden.

 

Ymere werkt samen met de Gemeente Amsterdam, Waternet, en verschillende aannemers (co-makers) om de loden waterleidingen te vervangen. Om bij de leidingen te komen, wordt op sommige plekken de stoep of straat opengemaakt. Daardoor zijn sommige straten en parkeerplaatsen tijdelijk slechter of niet bereikbaar. Er worden borden geplaatst die aangeven wanneer het lastiger is om door de straat te gaan, of wanneer de parkeerplaats niet gebruikt kan worden. Soms wordt er ook in de voortuinen gewerkt. Ymere zorgt er voor dat de tuinen na de werkzaamheden weer in orde worden gemaakt. Bijvoorbeeld door het terugleggen van tegels en stenen.

Werkzaamheden waternet
 

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief over Loden waterleidingen

Aanmelden