28-7-2020  |  Nieuwsbericht

Laatste buitenkraantjes aangelegd

Ymere is klaar met het aanleggen van de laatste buitenkraantjes in de Tuindorpen in Amsterdam-Noord. Deze buitenkraantjes werden geplaatst in de periode dat we door de coronamaatregelen niet in de woningen konden werken.

 

Als tussenoplossing legden we de kraantjes met water dat niet meer door loden waterleidingen stroomt, buiten aan. Na het testen van de verschillende tijdelijke en permanente oplossingen voor loden waterleidingen, hebben we gezien dat het lukt om in één keer de loden waterleidingen binnenshuis te vervangen. Daarom hebben we besloten geen nieuwe buitenkraantjes meer aan te leggen. Per woning kijken we naar de beste oplossing. Het kan zijn dat we dan in een enkel geval toch nog een tijdelijke leiding buitenshuis plaatsen.  

 

 

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief over Loden waterleidingen

Aanmelden