3-9-2020  |  Nieuwsbericht

Werkwijze en planning voor het vervangen van loden leidingen

De loodwerkzaamheden zijn gestart. We hebben een planning gemaakt voor het vervangen van de loden waterleidingen en toevoerleidingen. We sturen u ruim van tevoren een brief met de datum waarop we in uw woning de werkzaamheden gaan uitvoeren. Bent u niet thuis op deze datum? Bel ons dan voor een oplossing.

 

De datum dat we uw woning in moeten krijgt u per brief te horen. Deze planning maken we samen met veel mensen. Bijvoorbeeld met onze co-makers: de aannemers die de werkzaamheden uitvoeren. Zoals de loodgieter en de timmerman of -vrouw. Zodra die planning met de co-makers gemaakt is, kunnen we deze niet meer wijzigen. Dit komt omdat we niet alleen met de co-makers samenwerken, maar ook met Waternet en de Gemeente Amsterdam. Daarom gaan we er van uit dat u ons helpt om het lood bij u en uw buren te vervangen, en onze aannemers op de geplande dag binnenlaat.  

Bent u niet thuis op de doorgegeven datum? Of wilt u door omstandigheden niemand ontvangen in uw woning? Bel ons dan. We overleggen graag de opties. Onze aannemers kunnen bijvoorbeeld uw woning in als u de sleutel in een sleutelkastje achterlaat. Of u kunt uw sleutel bij een Ymere kantoor bij u in de buurt brengen. Wij kunnen de sleutel natuurlijk ook ophalen bij een van uw buren. U hoeft niet aanwezig te zijn tijdens de werkzaamheden, en we zullen de deur netjes achter ons dichttrekken.

 

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief over Loden waterleidingen

Aanmelden