Nepberichten zogenaamd van WoningNet
 

Pas op voor nepberichten zogenaamd van WoningNet

Oplichters versturen valse e-mails en sms-berichten. Het lijkt of WoningNet deze mail of sms-bericht heeft verstuurd. Hierin staat dat uw inschrijving bij WoningNet verloopt. En dat u uw inschrijving kunt verlengen door op de betalinglink in het bericht te klikken. Klik niet op deze link. De onbekende zender wil zo toegang krijgen tot uw bankrekening.

 

WoningNet heeft dit bericht niet verstuurd

Meer informatie over de valse e-mails en sms-berichten vindt u op de website van WoningNet. Hier staat ook hoe u de berichten kunt herkennen. Twijfelt u toch of een bericht van WoningNet is? Neem dan contact op met het klantcontactcentrum van WoningNet in uw regio.

WoningNet Almere 0900 - 360 00 36
WoningNet regio Amsterdam 0900 - 202 30 72
WoningNet Gooi en Vechtstreek 088 - 123 15 00

 

Fraudehelpdesk

Heeft u toch op de link in het bericht geklikt? Neem dan zo snel mogelijk contact op met uw bank om te geven dat er sprake is van digitale oplichting. Ook raden wij u aan om aangifte te doen bij de politie. Lees op de website van de  Fraudehelpdesk  welke stappen u niet meer kunt ondernemen.

Meer over dit onderwerp:

Geen nieuws meer missen? 

Ontvang net als 47.000 andere huurders het laatste nieuws in uw mailbox.

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

Uw privacy is 100% gegarandeerd
U ontvangt ongeveer 8 keer per jaar de nieuwsbrief