19-11-2020  |  Nieuwsbericht

Pas op voor nepberichten zogenaamd van WoningNet

Oplichters versturen valse e-mails en sms-berichten. Het lijkt of WoningNet deze mail heeft verstuurd. Hierin staat dat uw inschrijving bij WoningNet verloopt. En dat u uw inschrijving kunt verlengen door op de betalinglink in het bericht te klikken. Klik niet op deze link. WoningNet heeft dit bericht niet verstuurd! De onbekende zender wil zo toegang krijgen tot uw bankrekening.

 

WoningNet heeft dit bericht niet verstuurd

Meer informatie over de valse e-mails en sms-berichten vindt u op de website van WoningNet. Hier staat ook hoe u de berichten kunt herkennen. Twijfelt u toch of een bericht van WoningNet is? Neem dan contact op met het klantcontactcentrum van WoningNet in uw regio.

WoningNet Almere 0900 - 360 00 36
WoningNet regio Amsterdam 0900 - 202 30 72
WoningNet Gooi en Vechtstreek 088 - 123 15 00