30-11-2020  |  Nieuwsbericht

Binnenkort op WoningNet: 37 nieuwbouw-appartementen in Tudorpark

In Hoofddorp aan de Toolenburgerplas ligt de wijk Tudorpark. In deze groene wijk is de bouw gestart van 37 appartementen die naar verwachting in het voorjaar van 2021 opgeleverd worden. Dit zijn allemaal sociale huurwoningen en ze staan begin december op WoningNet Amsterdam.

 
 

Begin december  kunt u via WoningNet Amsterdam reageren op deze woningen. Wilt u een seintje krijgen zodra de woningen op WoningNet staan? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief Tudorpark. 

Verschillende appartementen

De appartementen krijgen verschillende afmetingen die variëren tussen ca. 39 en 54m2. Alle appartementen krijgen 2 of 3 kamers, een buitenruimte en een inpandige berging. De woningen zijn geschikt voor zowel 1- en 2-persoonshuishoudens en kleine gezinnen.

Energiezuinige woningen

De nieuwbouwwoningen in Tudorpark zijn zeer energiezuinig. Goed geïsoleerd en gasloos. Elke woning krijgt energie via een zuinige warmtepomp voor de opwekking van warmte en warm tapwater.

Zonnepanelen

Een deel van deze appartementen krijgt zonnepanelen. Deze woningen worden aangesloten op 3, 4 of 5 zonnepanelen. De huurders van deze woningen sluiten hiervoor een gebruiksovereenkomst af met het bedrijf Iederzon.

Landelijk gelegen aan de rand van Hoofddorp

Tudorpark is een rustige nieuwbouwwijk in de sfeer van een plattelandsdorp. Belangrijk om te weten is dat er op loopafstand geen voorzieningen zijn, zoals een school of een winkelcentrum. Wandelen, fietsen en recreëren kan bij de Toolenburgerplas. De winkels, scholen, sportfaciliteiten en andere voorzieningen zijn met de fiets of met de auto te bereiken. Via de verbindingswegen zijn Schiphol, Amsterdam, Haarlem en het strand makkelijk te bereiken.

Huurprijs

  • Er zijn woningen van de begane grond t/m de derde etage met een netto huur (de huur zonder de servicekosten) van € 633,25 per maand;
  • Er zijn 4 woningen bestemd voor jongeren van 23 t/m 27 jaar met een netto huur (de huur zonder de servicekosten) van € 633,25 per maand. Deze krijgen een 5 jaren jongerencontract;
  • Er zijn woningen op de begane grond met een netto huur (de huur zonder de servicekosten) van € 740,00 per maand;
  • Er zijn woningen op de 1e tot en met de 3e etage met een netto huur (de huur zonder de servicekosten) van € 727,00 per maand.

Dit zijn de huurprijzen die gelden volgens de huurgrenzen van 2021.

Meer weten over de woningen? Kijk op www.ymere.nl/tudorpark 

 

Geen nieuws meer missen? 

Ontvang net als 47.000 andere huurders het laatste nieuws in uw mailbox.

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

Uw privacy is 100% gegarandeerd
U ontvangt ongeveer 8 keer per jaar de nieuwsbrief