Uw woning geschikt voor later?
 

Is uw woning geschikt voor later?

Voor de een is het nog ver weg. Voor de ander komt het dichtbij. Wonen op uw oude dag. Heeft u daar al eens over nagedacht? Blijft u in uw huidige woning of wil u liever verhuizen? En weet u op welke dingen u moet letten?

 
 

Hoe wilt u wonen op uw oude dag?

Als u ouder wordt, veranderen uw wensen en behoeften. Zo is traplopen misschien te zwaar en kan het fijn zijn om dichterbij een winkelcentrum te wonen. Wat zijn uw woonwensen? Kan dat in uw huidige woning van moet u dan verhuizen? Het is handig om daar op tijd over na te denken. U kunt dan op tijd dingen regelen.

Doe de woning check

Op de website www.ooklaterlekkerwonen.nu kunt u controleren of uw woning geschikt is voor later. U vindt hier handige informatie over wonen als u ouder bent. Over aanpassingen aan uw eigen woning bijvoorbeeld. Ook leest u wat u kunt doen als u verhuizen naar een woning die beter past bij uw wensen.

Een woning vinden die bij u past: nu en later

U hoeft niet tot later te wachten met het vinden van een woning in uw situatie. Wist u dat wij speciale verhuisregelingen hebben voor huurders die willen verhuizen naar een andere woning ?. U krijgt bijvoorbeeld voorrang. Ontdek met de Verhuiswijzer binnen een paar minuten voor welke regelingen u in aanmerking komt.

Meer over dit onderwerp:

Geen nieuws meer missen? 

Ontvang net als 47.000 andere huurders het laatste nieuws in uw mailbox.

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

Uw privacy is 100% gegarandeerd
U ontvangt ongeveer 8 keer per jaar de nieuwsbrief