Reparatieservice tijdelijk aangepast
 

Onze reparatieservice is tijdelijk aangepast

Om het coronavirus te stoppen wil de overheid dat we zo min mogelijk fysiek contact hebben met elkaar. Een servicemonteur bij u thuis is een risico, voor u en de servicemonteur. Daarom is onze service tijdelijk aangepast: wij doen op dit moment alleen reparaties die echt niet kunnen wachten. We beoordelen zorgvuldig of een reparatie kan worden uitgesteld of niet.

 
 

Spoedreparaties

Als er bij u thuis een situatie ontstaat die gevaarlijk is dan is het belangrijk dat u meteen belt. Denk aan inbraakgevaar of een ernstige lekkage. Ook in tijden van corona zijn we voor spoedgevallen 24 uur per dag bereikbaar.

Dringende reparaties

Is er geen sprake van een gevaarlijk situatie maar is de reparatie echt nodig en kan het niet wachten? Dan kunt u ons natuurlijk bellen. Denk aan verwarmingsproblemen, kapotte rookmelders of problemen met toilet of wastafel. Bel ons op 088 000 89 00 en wij kijken of we snel bij u langs kunnen komen.

Reparaties in de algemene ruimtes

Reparaties in algemene ruimtes in woongebouwen gaan ook gewoon door. Hiervoor hoeft een monteur niet bij u thuis te komen. Geef deze gerust aan ons door

Alle andere reparaties worden tijdelijk niet ingepland. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn. Niemand had kunnen voorspellen dat het coronavirus nog steeds zoveel impact zou hebben op de samenleving. We blijven met veel aandacht het nieuws volgen. We helpen u weer met alle reparatieverzoeken zodra het risico op besmettingen voldoende is gedaald. Houd onze website in de gaten. U kunt ook uw e-mailadres achterlaten. Wij informeren u dan wanneer wij we weer alle reparatie gaan uitvoeren.

 

Kijk op  www.ymere.nl/coronamaatregelen voor een compleet overzicht van onze aangepaste service vanwege het coronavirus. U leest hier ook hoe onze monteurs veilig werken als ze bij u thuis komen voor een reparatie.

Meer over dit onderwerp:

Geen nieuws meer missen? 

Ontvang net als 47.000 andere huurders het laatste nieuws in uw mailbox.

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

Uw privacy is 100% gegarandeerd
U ontvangt ongeveer 8 keer per jaar de nieuwsbrief