Werknemers over de vloer tijdens Corona

De overheid geeft advies over bezoek tijdens de corona-maatregelen. Wij krijgen wel eens de vraag of de medewerkers van Ymere nog langs mogen komen als u al bezoek heeft gehad. Ja, dat mag, omdat uw woning voor ons een werklocatie is.

 

Uw woning is voor ons een werklocatie. Daarom tellen de werknemers van Ymere, aannemers en Waternet niet als bezoek. Dat betekent dat deze personen niet vallen onder het advies van de overheid om maximaal één persoon per dag op bezoek te krijgen.

Rustwoningen

We begrijpen het als u het onprettig vindt dat er in deze tijd meerdere personen bij u thuis langskomen. U kunt daarom ook voor kiezen om gebruik te maken van een van onze rustwoning tijdens de werkzaamheden bij u thuis. U kunt dan een dagje in onze woning doorbrengen, terwijl de werknemers bij u thuis werken. Neem hier voor contact met ons op.

Meer informatie over de coronamaatregelen vindt u in dit artikel.

 

Meer over dit onderwerp:

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief over Loden waterleidingen

Aanmelden