Corona: dienstverlening tot en met 8 maart

We blijven onze werkzaamheden – soms in aangepaste vorm– uitvoeren. Als we bij u iets komen repareren dan houden we ons aan de Corona-regels. We proberen het risico op verspreiding van het virus zo klein mogelijk te houden, voor u en voor onze medewerkers. We stellen u daarom vragen over uw gezondheid, we houden afstand en we dragen een mondkapje.

 

Reparaties 

Kijk op onze website hoe u een reparatie-afspraak kunt maken.  

Onze maatregelen tijdens het uitvoeren van een reparatie: 

  • De monteur draagt ​​een mondkapje als hij bij u thuis aan het werk is en houdt altijd 1,5 meter afstand. Wij vragen u ook een mondkapje te dragen en afstand te houden. Het is belangrijk dat u zich hieraan houdt. Doet u dat niet dan kan de servicemonteur besluiten om te stoppen met de reparatie.  
  • De ruimte waar de monteur werkt, moet schoon, toegankelijk én goed geventileerd zijn.  Als u tijdens de werkzaamheden in een andere ruimte kunt zijn, dan stellen wij dat zeer op prijs. 
  • Wij kunnen de reparatie alleen uitvoeren als u en iedereen met wie u in hetzelfde huis woont geen gezondheidsklachten heeft. Op de dag van de afspraak wordt u door ons of het bedrijf dat voor ons werkt gebeld. Wij vragen dan of u gezondheidsklachten heeft. Als we u telefonisch niet kunnen bereiken dan stelt de monteur deze vraag wanneer hij bij u voor de deur staat. 

Spoedeisende reparaties voeren we natuurlijk altijd uit. Wel kan het bij niet-spoedeisende reparaties langer duren voordat wij langs kunnen komen, dan uw van ons gewend bent.

MijnYmere 

MijnYmere is uw persoonlijke omgeving bij Ymere. U regelt hier snel en eenvoudig uw woonzaken en geeft u veranderingen aan ons door. U kunt dit 24 uur per dag, 7 dagen per week, doen. Waar en wanneer u wilt. Het aanmaken van een MijnYmere-account is zo gedaan.  

Wijkbeheerders 

Onze wijkbeheerders lopen waar mogelijk hun rondes in de wijk. Wel houden zij altijd 1,5 meter afstand. Wij vragen u dat ook te doen als u hen tegen komt in de wijk. Onze wijkbeheerders beantwoorden graag uw vragen. U kunt hen natuurlijk ook bellen of een mail sturen. Op deze pagina kunt u zien wie uw wijkbeheerder is.  

Woningbezichtiging, inspecties en tekenen huurcontract  

Per bezichtiging mogen maximaal 2 kandidaten en 1 woonmakelaar tegelijkertijd in de woning. De andere kandidaten moeten even buiten wachten.  Bij de voor- en eindinspectie mag alleen de huurder (niet de overige gezinsleden), een medewerker van Ymere, een monteur en een inspecteur aanwezig zijn. Bij het tekenen van het huurcontract is alleen degene die het huurcontract ondertekent en de woonmakelaar aanwezig. In contact met onze (kandidaat-)huurders dragen wij een mondkapje. Wij verwachten van u dat u dat ook doet.

Geen nieuws meer missen? 

Ontvang het laatste nieuws in uw inbox. Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden