Onderhoud

Wij vinden het belangrijk dat onze huurders fijn wonen. Dat vereist meer dan een betaalbare huur. Een huis hoort ook goed, heel en veilig te zijn. Veel van onze woningen zijn gebouwd in de 19e en begin 20e eeuw. Wat men toen als ‘goed’ beschouwde, is in onze moderne ogen onder de maat. We zijn hard bezig deze huizen zoveel mogelijk aan te passen aan de eisen van de tijd en zo effectief mogelijk te verduurzamen.

Daarnaast willen we onze woningen en complexen schoon, veilig en heel houden. Dat kunnen wij niet alleen. Daar hebben we elkaar bij nodig: bewoners, Ymere en de gemeente. Iedere wijk geven wij daarom een wijkbeheerder, die precies weet wat er speelt en beter kan. Door vervolgens allemaal een steentje bij te dragen aan de oplossing, maken we onze omgeving samen steeds een beetje beter.

Meer dan alleen een nieuwe jas voor Graan voor Visch

De vijf hoogbouwflats in Graan voor Visch zijn een bekend beeld voor de buurt in Hoofddorp. Sinds de jaren ‘70 torenen zij uit boven de rest van de wijk. De gebouwen hebben niet alleen aan de buitenkant een transformatie ondergaan, ook zijn de 264 appartementen binnen goed aangepakt. De nadruk lag daarbij vooral op het verhogen van het wooncomfort voor de huurders.

Woningen klaar voor de toekomst

Nieuw kleurenpalet in Vondelkwartier Haarlem

De ruim 100 woningen aan de Badelochstraat, Jephtastraat en -plein, Palamedestraat en Vondelweg waren toe aan een opknapbeurt. Het dak is vernieuwd, de gevels opgeknapt en de deuren en het houtwerk hebben nieuwe kleuren gekregen. Tegelijkertijd zijn de woningen door isolatie van dak, kruipruimte en ramen veel energiezuiniger geworden.

Vondelkwartier in Haarlem opgeknapt

Dak kapot? Snel opgelost dankzij onze co-makers

Een goed dak is belangrijk voor ieder huis. Maar wat nu als uw dak kapot gaat, bijvoorbeeld door een storm? Dan zetten wij onze 'co-makers' in. Dat zijn bedrijven waarmee Ymere samenwerkt om alles weer te maken. Goed, vakkundig en snel.

Professionele aanpak Patina