A A A

Nieuws

Geen vorige
1 2 3 van 11
Volgende
maandag 27 juli 2015

Afgelopen vrijdagavond moest de politie uitrukken na een melding over geluidsoverlast en brandende huisraad in de Van der Pekbuurt in Amsterdam Noord. Bij aankomst bleek het om een luidruchtig feestje van studenten in de Van der Pekstraat te gaan. AT5 was erbij en filmde de studenten die hun tijdelijke huurwoning moeten verlaten.

Lees meer

woensdag 22 juli 2015

In het Parool van 21 juli 2015 stond dat sommige woningcorporaties in Amsterdam huurders zouden dwingen om de jaarlijkse huurverhoging te betalen, óók als zij daartegen bezwaar aantekenen. Het is wettelijk bepaald dat de huurder geen huurverhoging hoeft te betalen zolang er een bezwaar loopt.

Lees meer

woensdag 15 juli 2015

Bij de vernieuwing van WoningNet.nl op 1 juli 2015 is de ondersteuning gestopt van oudere versies van Internet Explorer, Google Chrome, Firefox en Safari. Als u een oudere computer heeft of een oude versie van een browser gebruikt, kan het zijn dat u geen aanbod ziet. WoningNet adviseert u om een nieuwe browser te installeren.

Lees meer

donderdag 9 juli 2015

De afgelopen week was een enerverende week voor de corporatiesector en voor Ymere. Op 30 juni stemden de leden van Aedes, waaronder Ymere, over het landelijk Huurakkoord.

Lees meer

dinsdag 7 juli 2015

Het is prachtig weer buiten en veel kinderen hebben sinds vandaag vakantie. De zomer is in volle gang. U gaat er misschien nog tussenuit. Goed om te weten wat u wel en niet mag met uw huurwoning. U mag uw woning niet via Airbnb onderverhuren.

Lees meer

donderdag 2 juli 2015
Eerste bewoners voor het Leeghwaterkwartier in Hoofddorp

In de nieuwbouwwijk Leeghwaterkwartier in het centrum van Hoofddorp trekken de eerste bewoners in. Woningcorporatie Ymere overhandigde donderdag 2 juli de sleutel aan de eerste vier huurders. Onder hen ook het echtpaar Koopmans, dat na twee jaar terugkeert in de wijk.

Lees meer

vrijdag 19 juni 2015
Hoog niveau renovatie complex Willem Beukels gereed

De renovatie van het complex Willem Beukels in Amsterdam-Oost is afgerond. Ymere heeft dit op vrijdag 12 juni samen met bewoners gevierd.

Lees meer

vrijdag 19 juni 2015
Feestelijk onthaal voor eerste bewoners Tudorpark

Vrijdag 19 juni komen de eerste bewoners van Tudorpark bij elkaar voor een feestelijke barbecue. Nu ook het eerste appartementencomplex klaar en bewoond is, toasten opdrachtgever Ymere, bouwer Dura Vermeer en de gemeente Haarlemmermeer met bewoners op dit eerste resultaat. In ruim een jaar realiseerde Dura Vermeer hier 44 koopwoningen en een complex met 37 sociale huurappartementen voor Ymere. Al 13 particulieren kochten een kavel en bouwen hun eigen Tudorhuis.

Lees meer

woensdag 17 juni 2015

De gemeente Haarlemmermeer en Ymere hebben overeenstemming over de bouw van woningen in Nieuwe Kom fase 2, in het centrum van Nieuw-Vennep. Ymere bouwt daar volgend jaar 62 sociale huurwoningen en 40 koopwoningen. Op deze locatie staan nu nog oude huurwoningen, die komend voorjaar gesloopt worden.

Lees meer

woensdag 17 juni 2015
Onderhoud en verkoop woningen Bierens de Haanbuurt loopt voorspoedig

De vernieuwing van de Bierens de Haanbuurt in Amsterdam Nieuw-West loopt voorspoedig. Na een periode van leegstand en kraak van een aantal woningen, zit de vernieuwing weer in de lift.

Lees meer

Geen vorige
1 2 3 van 11
Volgende