A A A

Nieuws

Geen vorige
1 2 3 van 12
Volgende
donderdag 1 oktober 2015

Per 1 oktober 2015 verandert het puntensysteem voor huurwoningen. De WOZ-waarde gaat zwaarder meetellen. Voor een klein deel van onze huurders daalt de maximale huurprijs tot onder de huidige netto huur. Voor deze huurders verlaagt Ymere de huur.

Lees meer

donderdag 1 oktober 2015

Langs de Osdorperban in de wijk De Punt in Amsterdam-Nieuw-West is de nieuwbouw van 84 sociale huurwoningen, 20 koopwoningen en 8 vrije kavels gereed.

Lees meer

donderdag 1 oktober 2015

Zaterdag 3 oktober a.s. is het landelijke openhuizenroute. Kom naar de woonexpeditie in Almere of ga naar de najaarsmarkt in Nobelhorst. Leuk om inspiratie op te doen.

Lees meer

vrijdag 11 september 2015

Nederland staat voor de grote uitdaging op korte termijn duizenden vluchtelingen op te vangen. Ymere wil zich hard maken voor de huisvesting van deze mensen, die alles achter hebben moeten laten om het oorlogsgeweld te ontvluchten. Tegelijkertijd constateren we dat de druk op onze sociale woningvoorraad daardoor verder toeneemt.

Lees meer

donderdag 10 september 2015
Het Sieraad en De Greiner open tijdens Open Monumentendag 2015

Aankomend weekend vindt voor de 29e keer Open Monumentendag plaats. In gemeenten door heel Nederland openen rijksmonumenten hun deuren voor nieuwsgierige bezoekers. Ymere bezit veel rijksmonumenten. Daarvan stellen we er dit jaar twee open voor het publiek.

Lees meer

woensdag 9 september 2015
Renovatie Van der Pekbuurt met oog voor historie

Op dinsdag 8 september gaf Ymere het feestelijke startsein voor de renovatie van de sociale huurwoningen in de Van der Pekbuurt in Amsterdam-Noord.

Lees meer

maandag 7 september 2015
Ymere zoekt co-makers voor mutatieonderhoud

Ymere start in oktober 2015 met de selectie van co-makers voor het mutatieonderhoud aan de huurwoningen. Partijen die interesse hebben in co-making, zijn op 6 oktober 2015 van harte welkom op onze informatiebijeenkomst. Aanmelden kan tot en met 18 september.

Lees meer

woensdag 2 september 2015
Foto's van SAIL 2015

Zaterdag 22 augustus genoten onze bewonerscommissies en actieve huurders op ons balkon aan het IJ van SAIL, onder het genot van koffie/thee met heerlijke appeltaart van ons buurrestaurant Fifteen. In totaal ontvingen we in drie rondes 450 bewoners.

Lees meer

woensdag 19 augustus 2015

Volgens een nieuwsbericht van RTL op dinsdag 18 augustus jl. heeft woningcorporatie Ymere in 2014 drie ex-bestuurders bijna een half miljoen euro aan afkoopsommen betaald. Dit bericht is onjuist.

Lees meer

woensdag 19 augustus 2015
Huurdersorganisaties in het zonnetje tijdens Sail

Van 19 t/m 23 augustus vindt de 9e editie van Sail plaats. Amsterdam verwelkomt deze dagen de mooiste schepen van over de hele wereld. Sail is een groots evenement en trekt veel bezoekers. Ons kantoor ligt middenin het sailgebied en we hebben een prachtig uitzicht op alle schepen. Wij delen dit uitzicht natuurlijk graag.

Lees meer

Geen vorige
1 2 3 van 12
Volgende