A A A

Nieuws

Geen vorige
1 2 3 van 16
Volgende
donderdag 28 april 2016

Op donderdag 5 mei (Hemelvaart) en vrijdag 6 mei 2016 (de dag na Hemelvaart) is Ymere gesloten. We zijn altijd bereikbaar voor spoed Bij spoed kunt u - ook buiten kantooruren - 088 000 89 00 bellen. Een reparatie heeft spoed bij bijvoorbeeld inbraakgevaar, ernstige lekkage of gevaar voor de bewoner(s).

Lees meer

donderdag 21 april 2016

U krijgt voor 1 mei een brief van Ymere over de huurverhoging. Daarin leest u hoeveel de huur stijgt en hoe u bezwaar kunt maken. Bezwaar maken gaat makkelijk via het bezwaarformulier op de website.

Lees meer

donderdag 21 april 2016

Door de stijgende prijzen op de woningmarkt is het voor mensen met een bescheiden inkomen nog moeilijker geworden een passende en betaalbare woning te vinden in de metropoolregio Amsterdam. Ymere wil borgen dat mensen met een bescheiden inkomen in deze regio kunnen (blijven) wonen. De beschikbaarheid van betaalbare en goede woningen in de metropoolregio Amsterdam is dan ook een belangrijk speerpunt. Dat stelt Ymere in het jaarverslag 2015.

Lees meer

woensdag 20 april 2016

Woningcorporatie Ymere en de Anne Frank Stichting hebben de intentie uitgesproken om tot een eigendomsovereenkomst te komen over de voormalige woning van Anne Frank aan het Merwedeplein. Beide partijen gaan nu het formele overdrachtstraject in.

Lees meer

maandag 18 april 2016
Mevrouw De Roode huurt 70 jaar bij Ymere

24 jaar was ze. Toen vertrok mevrouw De Roode met haar man en haar oudste kind vanuit Scheveningen naar Haarlem. Op de fiets en hoogzwanger. Het was het jaar van de hongerwinter. Haar schoonvader had in Haarlem een stuk grond waarop hij aardappels en groenten verbouwde. Zo hadden ze iets meer te eten dan in Scheveningen. Na de oorlog kregen ze een woning aangeboden in Haarlem-Noord. Dat is dit jaar 70 jaar geleden. En mevrouw De Roode woont er nog steeds!

Lees meer

maandag 18 april 2016

Op maandag 18 april hebben de eerste 15 huurders de sleutel ontvangen van een gerenoveerde woning in de Van der Pekbuurt in Amsterdam-Noord. Samen met co-maker Dura Vermeer renoveert Ymere hier in totaal 172 sociale huurwoningen. De hele renovatie is medio 2017 gereed.

Lees meer

maandag 4 april 2016

Via ons Digitaal Klantenpanel leren wij de wensen en meningen van zoveel mogelijk verschillende bewoners kennen. Dit keer vragen we onze klanten wat zij vinden dat Ymere goed doet en wat beter kan. Bent u nu nog geen lid van het Digitaal Klantenpanel en wilt u graag uw mening geven? Aanmelden gaat snel en gemakkelijk via www.klantenpanelymere.nl.

Lees meer

maandag 4 april 2016

Op donderdag 24 maart tekende Ymere een intentieovereenkomst met haar dakpartners Klomp en Patina. Via een zogenaamde ESCO (Energy Service Company) gaan de partners de komende jaren minimaal 8.500 woningdaken voorzien van zonnepanelen.

Lees meer

vrijdag 1 april 2016

Woningcorporatie Ymere ontziet ook dit jaar een grote groep huurders bij de jaarlijkse huurverhoging. Door het beperken of afzien van de huurverhoging voor de lagere inkomens, wil Ymere zorgen voor betaalbare woningen voor deze groep. De SHY (Samenwerkende Huurdersorganisaties Ymere) heeft een positief advies gegeven over de nieuwe huurverhoging.

Lees meer

donderdag 31 maart 2016

Maandag 14 maart kwamen vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, het onderwijs, de brancheverenigingen en de gemeente Amsterdam in het Amsterdamse technologiemuseum Nemo bijeen voor de officiƫle start van de VTi. Vijftien bedrijven zetten in Nemo hun handtekening onder het startdocument, waaronder Ymere.

Lees meer

Geen vorige
1 2 3 van 16
Volgende