A A A

Nieuws

Geen vorige
1 2 3 van 20
Volgende
maandag 27 februari 2017
De renovatie in de Goudsbloemstraat is bijna klaar

Ymere bezit in stadsdeel Centrum 5.700 woningen. Samen met onze co-maker Coen Hagedoorn renoveren we ongeveer 300 woningen. Zo ook 23 woningen in de Goudsbloemstraat.

Lees meer

donderdag 2 februari 2017

Er is deze week een oplichter gesignaleerd in Weesp. De oplichter doet zich voor als een medewerker van Ymere en vraagt om de sleutels van uw woning. Geef niet uw huissleutels aan deze man. Betaal ook geen geld aan deze man als hij daar om vraagt. De man is een oplichter en werkt niet voor Ymere.

Lees meer

woensdag 1 februari 2017
Huurders in Haarlemmermeer besparen flink met zonnepanelen

Woningcorporatie Ymere heeft samen met lokaal energiebedrijf Tegenstroom, de afgelopen twee jaar bijna 9.000 zonnepanelen op haar huurwoningen in Haarlemmermeer gelegd.

Lees meer

donderdag 26 januari 2017

Ymere heeft vandaag voor één dag een nieuwe baas. Emilio Gemert (14) van Het Sweelinck College uit Amsterdam neemt vandaag de werkzaamheden van Linda Sas voor een dagje waar.

Lees meer

vrijdag 23 december 2016
Energie besparen is geld besparen

WoonEnergie heeft een programma ontwikkeld om te besparen op energiekosten. Huurders van Ymere en klant bij WoonEnergie kunnen deelnemen aan deze pilot. 200 van de 2.200 huurders kunnen deelnemen. Zij worden een half jaar gratis door WoonEnergie begeleid.

Lees meer

woensdag 21 december 2016

Sinds begin december wonen Nederlandse jongeren en statushouders (vluchtelingen met een verblijfsvergunning) samen in De Maurits. Het voormalig kantoorpand bestaat uit 22 sociale huurwoningen van circa 37m² met eigen én gemeenschappelijke voorzieningen.

Lees meer

vrijdag 16 december 2016

Ymere heeft de bouw en verkoop van koopwoningen in nieuwbouwwijk Tudorpark in Hoofddorp overgedragen aan Dura Vermeer. We willen ons in de toekomst vooral concentreren op de bouw en het beheer van sociale huurwoningen.

Lees meer

woensdag 14 december 2016
Prestatieafspraken succesvol afgerond

Sinds de invoering van de Woningwet in juli 2015 is het voor woningcorporaties, gemeenten en huurdersorganisaties verplicht om gezamenlijk prestatieafspraken te maken. De prestatieafspraken voor 2017 moesten uiterlijk 15 december door alle partijen zijn ondertekend. Deze deadline is gehaald.

Lees meer

vrijdag 2 december 2016

Uit het jaarlijkse sectorbeeld van de Autoriteit woningcorporaties dat vandaag is gepresenteerd, blijkt dat het vermogen van woningcorporaties het afgelopen jaar is gegroeid. Daardoor kan het beeld ontstaan dat ‘het geld weer tegen de plinten op klotst’.

Lees meer

donderdag 1 december 2016

Ymere heeft een kantoorgebouw aan de Mauritskade 17A in Amsterdam omgebouwd tot 22 sociale huurwoningen. Begin dit jaar was het gebouw tijdelijk in gebruik door Gastvrij Oost en woonden er Syrische vluchtelingen. Ymere gaat de woningen in De Maurits nu verhuren aan jongeren én statushouders. Statushouders zijn vluchtelingen met een verblijfsvergunning.

Lees meer

Geen vorige
1 2 3 van 20
Volgende