A A A

Nieuws

Geen vorige
1 2 3 van 18
Volgende
maandag 29 augustus 2016

Woensdag 31 augustus is regiokantoor Haarlem vanaf 15.00 uur gesloten.

Lees meer

dinsdag 23 augustus 2016
Sociaal wonen in stijl: renovatie jong monument Het Breed is klaar!

Het Breed, ook bekend als het Plan van Gool, is ingrijpend gerenoveerd en verduurzaamd. De 1176 woningen zijn nu veiliger, comfortabeler en energiezuiniger.

Lees meer

vrijdag 19 augustus 2016
Start verbouw kantoorpand Mauritskade tot starterswoningen

In het voormalig kantoorpand van Ymere aan de Mauritskade 17 in Amsterdam hebben de afgelopen vijf maanden tijdelijk Syrische vluchtelingen gewoond. Nu deze vluchtelingen permanente huisvesting hebben gevonden gaat Ymere het gebouw ombouwen naar sociale huurwoningen.

Lees meer

dinsdag 19 juli 2016

U gaat de komende periode wellicht op vakantie. Goed om te weten wat u wel en niet mag met uw huurwoning. Steeds meer mensen in Nederland verhuren hun eigen woning via Airbnb als ze zelf weg zijn. Ook onze huurders vragen steeds vaker of dit mag. Wij staan vakantieverhuur in onze huurwoningen niet toe.

Lees meer

vrijdag 15 juli 2016
Project Nobelhuis in Almere nu al geslaagd

Op donderdag 14 juli ontvingen de eerste bewoners van ’t Nobelhuis hun sleutel uit handen van wethouder Tjeerd Herrema en Karin Reilingh, regiomanager Ymere. ’t Nobelhuis is een bijzonder woon-werkproject in het dorpshart van de wijk Nobelhorst in Almere Hout: de huurders van de 43 sociale huurappartementen beheren en exploiteren samen de ondernemersruimte en de binnentuin.

Lees meer

woensdag 13 juli 2016

Woont u in Amsterdam en betaalt u voor uw drinkwater via de huur of servicekosten? Let dan goed op. Per 1 oktober 2016 wordt u klant bij Waternet. U betaalt vanaf die datum de kosten voor uw drinkwater (tarief waterverbruik) direct aan Waternet. Het drinkwatergeld gaat dan uit de huur of servicekosten.

Lees meer

vrijdag 8 juli 2016
Mutatie-onderhoud woningen Ymere nu ook in co-making

Ymere heeft KBK Bouwgroep, Coen Hagedoorn Bouwgroep en Etro Vastgoedzorg geselecteerd om de komende 5 tot 10 jaar in co-making het mutatie-onderhoud van haar woningen te doen. Deze intensieve samenwerking is vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst die op 5 juli door alle partijen is ondertekend.

Lees meer

donderdag 7 juli 2016

Het tweede onderzoek van het Digitaal Klantenpanel van dit jaar is gestart. In dit onderzoek zijn we benieuwd hoe huurders denken over langer zelfstandig wonen als ze ouder worden.

Lees meer

donderdag 7 juli 2016

In 2015 deden we wat in ons vermogen ligt om mensen met een bescheiden inkomen toch betaalbaar en goed te laten wonen. Zo hielpen we 5.000 huishoudens aan nieuwe woonruimte.

Lees meer

woensdag 6 juli 2016
Ymere en Haarlemmermeer bouwen 90 extra betaalbare huurwoningen

Ymere gaat samen met gemeente Haarlemmermeer 90 sociale huurwoningen bouwen. De woningen komen op drie verschillende plekken in Hoofddorp en Cruquius. Door het kleine woningaanbod in Haarlemmermeer moeten woningzoekenden lang op een sociale huurwoning wachten. De 90 extra huurwoningen zijn bedoeld voor starters, mensen die met spoed op zoek zijn naar een woning (met een urgentieverklaring) en statushouders.

Lees meer

Geen vorige
1 2 3 van 18
Volgende