A A A

Nieuws

Geen vorige
1 2 3 van 15
Volgende
vrijdag 5 februari 2016

De Raad van State heeft op woensdag 3 februari bepaald dat de Belastingdienst geen inkomensgegevens van huurders meer mag verstrekken aan woningcorporaties in het kader van de inkomensafhankelijke huurverhoging. Wat is er precies aan de hand? Een korte uitleg.

Lees meer

dinsdag 2 februari 2016

Heeft u als woningzoekende gereageerd op een woning op WoningNet en staat u bovenaan de wachtlijst? Dan ontvangt u deze woningaanbieding vanaf 14 april altijd per e-mail. Hiermee heeft u snel de informatie beschikbaar.

Lees meer

vrijdag 29 januari 2016

Ymere onderzoekt hoe huurders de Ymere ontmoet krant lezen. Wat kan er beter? Geef uw mening in het lezersonderzoek.

Lees meer

woensdag 27 januari 2016
Vandaag is Tyrese (13) onze ‘Baas van Morgen’

Ymere heeft vandaag voor één dag een nieuwe baas. Tyrese Fernand (13) van scholengemeenschap Reigersbos uit Amsterdam-Zuidoost neemt vandaag de werkzaamheden van Karin Laglas voor een dagje waar.

Lees meer

maandag 25 januari 2016

Ymere ziet het als haar belangrijkste opgave ervoor te zorgen dat ook mensen met een beperkt inkomen in de metropoolregio Amsterdam kunnen blijven wonen. Daarmee helpen wij voorkomen dat in het aantrekkelijke woongebied een sociale en ruimtelijke tweedeling ontstaat. Dat stellen wij in de Strategie Ymere 2016+.

Lees meer

woensdag 20 januari 2016
Ymere aanwezig op Open Dagen van VMBO scholen in Noord en Oost

Kom naar de workshops techniek van Ymere tijdens de Open Dagen VMBO scholen in Amsterdam Oost en Noord. Huizen onderhoud je met je handen én je hoofd. Dat maakt ons vak zo leuk. En dat willen wij jullie graag laten zien. Daarom geeft een team van medewerkers van Ymere Service, waaronder een aantal leermeesters, workshops over de techniek tijdens de Open Dagen VMBO scholen in Amsterdam Oost en Noord. Zo laten wij zien hoe leuk en spannend de techniek kan zijn bij een woningcorporatie.

Lees meer

maandag 18 januari 2016

Ymere waarschuwt woningzoekenden voor oplichters. Deze oplichters bieden vrije sectorhuurwoningen aan van corporaties.

Lees meer

donderdag 7 januari 2016

Ymere is eigenaar van de Haarlemmerpoort op het Haarlemmerplein in Amsterdam. De voorbereidingen van de renovatie zijn nu zo ver dat de omgevingsvergunning is aangevraagd. Zodra de omgevingsvergunning is afgegeven door het stadsdeel kan de bouwvoorbereiding starten.

Lees meer

donderdag 7 januari 2016

Het eerste buurtschap in de nieuwe wijk Nobelhorst in Almere Hout bestaat al bijna 3 jaar en staat nu op eigen benen, van de bewoners! Op 25 november 2015 zijn de bestuursleden gekozen tijdens de Algemene Ledenvergadering. Op 2 januari namen de 8 buurtbewoners het stokje over van het tijdelijk bestuur dat gevormd werd door Gemeente Almere en woningcorporatie Ymere.

Lees meer

donderdag 7 januari 2016

Woningcorporatie Ymere verkoopt een groot deel van haar bezit in de regio Alkmaar aan woningcorporatie Woonwaard. De corporaties hebben op 7 januari 2016 een contract ondertekend voor de overname van ruim duizend sociale huurwoningen.

Lees meer

Geen vorige
1 2 3 van 15
Volgende