A A A

Nieuws

Geen vorige
1 2 3 van 16
Volgende
vrijdag 27 mei 2016

Miranda Koning, contractbeheerder van het facilitair bedrijf bij Ymere, is gisteren uitgeroepen tot Mobiliteitsmanager van het Jaar 2016. De award is uitgereikt tijdens het Fleetmanagement event 2016 in de Van Nelle fabriek in Rotterdam.

Lees meer

woensdag 25 mei 2016
Onderhoudswerkzaamheden Handelsbladgebouw afgerond

De onderhoudswerkzaamheden aan het Handelsbladgebouw aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam zijn afgerond. Samen met aannemer Dura Vermeer heeft Ymere het markante gebouw opgeknapt. De aanpak van het gebouw is in overleg met bewoners tot stand gekomen.

Lees meer

dinsdag 24 mei 2016

Ymere heeft het ethisch manifest ‘Van Schulden naar Kansen" ondertekend en zich daarmee aangesloten bij de landelijke coalitie. Dit manifest bevat tien regels om klanten met betalingsachterstanden te helpen en om te voorkomen dat er financiële problemen ontstaan.

Lees meer

maandag 23 mei 2016

U heeft de Ymere ontmoet Lente 2016 afgelopen week in de brievenbus gekregen. In het artikel 'Een probleem in huis! Wat nu?' zit helaas een fout. De uitleg over koolmonoxide klopt niet. De adviezen uit het artikel zijn wel goed.

Lees meer

dinsdag 10 mei 2016

“Woningcorporatie Ymere wil de komende jaren graag een bijdrage blijven leveren aan de nieuwbouw van woningen in Haarlem en omgeving. Die nieuwbouw is volgens Ymere ook hard nodig gezien de grote druk op de woningmarkt. Maar dat kan alleen als Haarlem zich aansluit bij de Metropool Regio Amsterdam (MRA) als nieuw te vormen woningmarktregio.”

Lees meer

donderdag 21 april 2016

U krijgt voor 1 mei een brief van Ymere over de huurverhoging. Daarin leest u hoeveel de huur stijgt en hoe u bezwaar kunt maken. Bezwaar maken gaat makkelijk via het bezwaarformulier op de website.

Lees meer

donderdag 21 april 2016

Door de stijgende prijzen op de woningmarkt is het voor mensen met een bescheiden inkomen nog moeilijker geworden een passende en betaalbare woning te vinden in de metropoolregio Amsterdam. Ymere wil borgen dat mensen met een bescheiden inkomen in deze regio kunnen (blijven) wonen. De beschikbaarheid van betaalbare en goede woningen in de metropoolregio Amsterdam is dan ook een belangrijk speerpunt. Dat stelt Ymere in het jaarverslag 2015.

Lees meer

woensdag 20 april 2016

Woningcorporatie Ymere en de Anne Frank Stichting hebben de intentie uitgesproken om tot een eigendomsovereenkomst te komen over de voormalige woning van Anne Frank aan het Merwedeplein. Beide partijen gaan nu het formele overdrachtstraject in.

Lees meer

maandag 18 april 2016
Mevrouw De Roode huurt 70 jaar bij Ymere

24 jaar was ze. Toen vertrok mevrouw De Roode met haar man en haar oudste kind vanuit Scheveningen naar Haarlem. Op de fiets en hoogzwanger. Het was het jaar van de hongerwinter. Haar schoonvader had in Haarlem een stuk grond waarop hij aardappels en groenten verbouwde. Zo hadden ze iets meer te eten dan in Scheveningen. Na de oorlog kregen ze een woning aangeboden in Haarlem-Noord. Dat is dit jaar 70 jaar geleden. En mevrouw De Roode woont er nog steeds!

Lees meer

maandag 18 april 2016

Op maandag 18 april hebben de eerste 15 huurders de sleutel ontvangen van een gerenoveerde woning in de Van der Pekbuurt in Amsterdam-Noord. Samen met co-maker Dura Vermeer renoveert Ymere hier in totaal 172 sociale huurwoningen. De hele renovatie is medio 2017 gereed.

Lees meer

Geen vorige
1 2 3 van 16
Volgende