A A A

Nieuws

Geen vorige
1 2 3 van 11
Volgende
maandag 31 augustus 2015

Door technische problemen werken een aantal delen van de website nu niet. Het gaat om het reageren op woningen, inschrijven voor een studenten ID en het inschrijven voor nieuwsbrieven. We werken er hard aan om dit weer in orde te krijgen. We weten op dit moment niet hoe lang de storing gaat duren. We houden u hier op de website op de hoogte.

Lees meer

woensdag 19 augustus 2015

Volgens een nieuwsbericht van RTL op dinsdag 18 augustus jl. heeft woningcorporatie Ymere in 2014 drie ex-bestuurders bijna een half miljoen euro aan afkoopsommen betaald. Dit bericht is onjuist.

Lees meer

woensdag 19 augustus 2015

Van 19 t/m 23 augustus vindt de 9e editie van Sail plaats. Amsterdam verwelkomt deze dagen de mooiste schepen van over de hele wereld. Sail is een groots evenement en trekt veel bezoekers. Ons kantoor ligt middenin het sailgebied en we hebben een prachtig uitzicht op alle schepen. Wij delen dit uitzicht natuurlijk graag.

Lees meer

donderdag 13 augustus 2015
Flat Briandlaan Haarlem staat er weer prachtig bij

Donderdag 13 augustus vieren de bewoners van de flat aan de Briandlaan dat de onderhouds- en verbeter werkzaamheden zijn afgerond. Maar liefst 90 appartementen zijn door aannemer Hemubo van binnen en van buiten verbeterd in bewoonde staat. De entree, dakkroon en de algemene ruimten zijn aangepakt. De gevels, het dak en de vloer van de eerste woonlaag geïsoleerd. De ramen en kozijnen zijn vervangen met hoogwaardige dubbele beglazing.

Lees meer

donderdag 30 juli 2015
Renovatie woningen Wijttenbachstraat afgerond

De ingrijpende renovatie van tien negentiende-eeuwse panden aan de Wijttenbachstraat in de Dapperbuurt in Amsterdam-Oost is afgerond. Ymere heeft hier een mix van 35 kleine en (middel)grote sociale huur- en koopwoningen gerealiseerd.

Lees meer

maandag 27 juli 2015

Afgelopen vrijdagavond moest de politie uitrukken na een melding over geluidsoverlast en brandende huisraad in de Van der Pekbuurt in Amsterdam Noord. Bij aankomst bleek het om een luidruchtig feestje van studenten in de Van der Pekstraat te gaan. AT5 was erbij en filmde de studenten die hun tijdelijke huurwoning moeten verlaten.

Lees meer

woensdag 22 juli 2015

In het Parool van 21 juli 2015 stond dat sommige woningcorporaties in Amsterdam huurders zouden dwingen om de jaarlijkse huurverhoging te betalen, óók als zij daartegen bezwaar aantekenen. Het is wettelijk bepaald dat de huurder geen huurverhoging hoeft te betalen zolang er een bezwaar loopt.

Lees meer

woensdag 15 juli 2015

Bij de vernieuwing van WoningNet.nl op 1 juli 2015 is de ondersteuning gestopt van oudere versies van Internet Explorer, Google Chrome, Firefox en Safari. Als u een oudere computer heeft of een oude versie van een browser gebruikt, kan het zijn dat u geen aanbod ziet. WoningNet adviseert u om een nieuwe browser te installeren.

Lees meer

donderdag 9 juli 2015

De afgelopen week was een enerverende week voor de corporatiesector en voor Ymere. Op 30 juni stemden de leden van Aedes, waaronder Ymere, over het landelijk Huurakkoord.

Lees meer

dinsdag 7 juli 2015

Het is prachtig weer buiten en veel kinderen hebben sinds vandaag vakantie. De zomer is in volle gang. U gaat er misschien nog tussenuit. Goed om te weten wat u wel en niet mag met uw huurwoning. U mag uw woning niet via Airbnb onderverhuren.

Lees meer

Geen vorige
1 2 3 van 11
Volgende