A A A

Nieuws

Geen vorige
1 2 3 van 10
Volgende
vrijdag 19 juni 2015
Hoog niveau renovatie complex Willem Beukels gereed

De renovatie van het complex Willem Beukels in Amsterdam-Oost is afgerond. Ymere heeft dit op vrijdag 12 juni samen met bewoners gevierd.

Lees meer

vrijdag 19 juni 2015
Feestelijk onthaal voor eerste bewoners Tudorpark

Vrijdag 19 juni komen de eerste bewoners van Tudorpark bij elkaar voor een feestelijke barbecue. Nu ook het eerste appartementencomplex klaar en bewoond is, toasten opdrachtgever Ymere, bouwer Dura Vermeer en de gemeente Haarlemmermeer met bewoners op dit eerste resultaat. In ruim een jaar realiseerde Dura Vermeer hier 44 koopwoningen en een complex met 37 sociale huurappartementen voor Ymere. Al 13 particulieren kochten een kavel en bouwen hun eigen Tudorhuis.

Lees meer

woensdag 17 juni 2015

De gemeente Haarlemmermeer en Ymere hebben overeenstemming over de bouw van woningen in Nieuwe Kom fase 2, in het centrum van Nieuw-Vennep. Ymere bouwt daar volgend jaar 62 sociale huurwoningen en 40 koopwoningen. Op deze locatie staan nu nog oude huurwoningen, die komend voorjaar gesloopt worden.

Lees meer

woensdag 17 juni 2015
Onderhoud en verkoop woningen Bierens de Haanbuurt loopt voorspoedig

De vernieuwing van de Bierens de Haanbuurt in Amsterdam Nieuw-West loopt voorspoedig. Na een periode van leegstand en kraak van een aantal woningen, zit de vernieuwing weer in de lift.

Lees meer

vrijdag 12 juni 2015

In de Bloemenbuurt doen oplichters zich voor als monteurs van Feenstra. Staat er iemand bij u voor de deur? Vraag om de afsprakenbrief en om een legitimatie!

Lees meer

maandag 8 juni 2015

Inwoners van de stadsregio Amsterdam die hun woonduur willen laten omzetten in inschrijfduur bij WoningNet, krijgen hier nog tot 31 december 2015 de tijd voor. De Stadsregio en de woningcorporaties hebben afgesproken dat WoningNet tot eind dit jaar woonduur omzet naar inschrijfduur.

Lees meer

woensdag 3 juni 2015
De metamorfose van Korsholm

De 127 sociale huurwoningen van Ymere aan de Korsholm, Engelsholm, Skagerrak en Rosenholm in Hoofddorp hebben een ware metamorfose ondergaan. Na ruim een jaar grootschalig onderhoud, rondden Ymere en Vastbouw BV het werk op vrijdag 29 mei af met een feest voor de bewoners.

Lees meer

dinsdag 2 juni 2015

Frank Brits, directeur Verhuur en Verkoop, vertrekt half juni 2015 bij Ymere. De vacature die daardoor ontstaat wordt voor de periode van 1 jaar intern waargenomen. De taken worden verdeeld binnen de Directieraad, in afwachting van de implicaties van de nieuwe woningwet die per 1 juli 2015 van kracht wordt.

Lees meer

dinsdag 12 mei 2015
Huys Azië verkocht aan RREEF Investment GmbH

Op 7 mei heeft Ymere kantoorgebouw Huys Azië verkocht aan RREEF Investment GmbH, een institutionele belegger uit Duitsland.

Lees meer

maandag 11 mei 2015

In de Indische Buurt in Amsterdam hebben enkele huurders een valse brief gekregen voor de servicekosten. U ontvangt binnenkort van ons ook uw echte servicekostenafrekening. Betaal alleen als het rekeningnummer gelijk is aan het rekeningnummer waarop u uw huur overmaakt.

Lees meer

Geen vorige
1 2 3 van 10
Volgende