A A A

Publicaties

Onze huurdersmagazine Ymere ontmoet

Alle huurders ontvangen in het voorjaar en najaar, de Ymere ontmoet. In dit digitale magazine staat nieuws voor huurders, tips, achtergronden bij ons beleid en huurdersverhalen. Actuele huurdersinformatie vindt u op deze website.

Ymere ontmoet Najaar 2018

Ymere ontmoet Voorjaar 2018

Ymere ontmoet Winter 2017

Ymere ontmoet lente 2017


Lees ook: Onze huurderskrant  ‘Ymere ontmoet’  vanaf nu digitaal

Ons magazine voor relaties Ymere werkt

Ymere werkt is ons magazine dat wij drie keer paar jaar naar onze zakelijke relaties sturen.

Ymere werkt oktober 2018

Ymere werkt april 2018

Ymere werkt november 2017

Ymere werkt juni 2017

Manifest Passend Wonen: ‘Van foto naar film’ 

Woningcorporaties zoeken naar mogelijkheden om sociale huurwoningen beter te laten passen bij het inkomen en de huishoudgrootte van huurders. Dat is hard nodig, want er is in grote delen van Nederland veel ‘scheefgroei’.
In regio’s waar de woningmarkt ruim is, kunnen mensen meestal zelf andere passende woonruimte vinden. In gebieden met een krappe woningmarkt zijn veel woningzoekenden en zitten mensen vaak vast in hun te dure of te kleine woning.

Ymere zoekt naar mogelijkheden om deze situatie te verbeteren. Daarvoor is in de eerste plaats natuurlijk nodig dat er gebouwd wordt. Maar we kijken ook naar andere manieren om de huren betaalbaar te houden en de wachtrijen te verkorten. Samen met 22 andere woningcorporaties heeft Ymere afgelopen zomer de gedachten opgeschreven in het ‘Manifest Passend Wonen’.

Lees het hele artikel