A A A

Op zoek naar een benedenwoning

Mevrouw BotDe trap opgaan werd steeds moeilijker voor mevrouw Bot. Zij zag in de buurt een benedenwoning te huur staan en reageerde hier meteen op. Met een woonduur van 25 jaar zou zij immers grote kans maken. Helaas ging er iets mis met haar aanmelding, waardoor ze de woning niet kreeg. Huurders door laten stromen, zodat zij passend en betaalbaar wonen staat namelijk bij Ymere voorop. Zoekmakelaar Robert Hagemann ging actief voor mevrouw
Bot bemiddelen. 

Robert had meteen goed nieuws

Vlak in de buurt was een andere benedenwoning beschikbaar. Mevrouw Bot besloot een kijkje te nemen. “Dat is dan zo je eigen stommiteit, maar ik was zo gefocust op dat ene hoekhuis dat deze woning tegenviel.” Mevrouw Bot vond de woning te klein en zei tegen Robert dat ze de woning niet wilde. Op Goede Vrijdag bedacht zij zich en nam snel contact op met Robert. Zij kon woensdag de woning bezichtigen en vrijdag had zij al de sleutel. “Vanaf het moment dat ik Robert heb gekregen, is het gelopen als een trein.”

Mevrouw Bot is blij met haar nieuwe woning

De woning is toch niet zo klein als mevrouw Bot dacht. “In mijn oude woning kon ik niet eten in de keuken, dat deed ik in een aparte kamer. Nu kan ik gewoon eten in de keuken.” Mevrouw Bot is ook erg blij dat ze nog steeds in de buurt woont. Als er iets aan de hand is, kan zij altijd iemand bellen die snel langs kan komen.

Het persoonlijk contact met Robert vond mevrouw Bot erg fijn

Binnen twee weken had mevrouw Bot al een nieuwe woning. “Ik kan niet anders zeggen dan dat Ymere het heel correct heeft opgelost. Zij hebben hun fout toegegeven en hierdoor voelde ik me serieus genomen. Door Robert aan mij te koppelen heeft Ymere een goede oplossing gevonden. Namelijk iemand die ik persoonlijk kan benaderen. Je wordt niet steeds weer doorverwezen. Dit was gewoon ideaal. Ik kon hem bellen en hij kon mijn vragen meteen beantwoorden.”