A A A

Transparantie

Ymere vindt integriteit en transparantie onmisbaar voor ons functioneren en onze geloofwaardigheid. Wij willen dat klanten en andere stakeholders tevreden zijn over ons werk. Daar hoort helderheid en duidelijkheid bij.

De samenleving rekent erop

De samenleving verwacht van bedrijven, overheden en woningcorporaties dat zij open en transparant zijn. Pers, politiek en burgers kijken voortdurend kritisch naar wat wij doen, en of we daarover duidelijk zijn. Ook klanten stellen steeds hogere eisen. Ymere krijgt bovendien steeds meer te maken met andere partijen.

Vergrootglas

Ymere ligt als grote woningcorporatie onder een vergrootglas. Terecht. Wij vertegenwoordigen een belangrijk maatschappelijk kapitaal – ruim 80.000 huurwoningen – en spelen in ons werkgebied een belangrijke maatschappelijke rol.

Heldere communicatie

Ymere communiceert helder en duidelijk over plannen en resultaten, maar ook over eventuele tegenvallers of tegenslagen. Dat doen we via de media en via ons jaarverslag en jaarplan. Ymere is benaderbaar, persoonlijk en dichtbij op de momenten dat het er echt toe doet.